Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Który projekt domu lepszy? Oceńcie proszę

Polecane posty

Gość kasia0011d
pierwszy

Gość Fafinette
siódmy

Gość kasia0011d
ten trzeci :classic_cool:

Gość lopae
żaden

Gość opopoppoopoj
z dwojga zlego lepszy 1

Gość oba sa kiepskie
:o takie dziadowskie troche :o sa teraz takie piekne projekty...ale to zalezy od gustu

Gość obydwa beznadziejne
:o

Gość pablop
z tych dwóch pierwszy lepszy. Ja poszedłem w innym kierunku bo w projekt indywidualny i dom parterowy ( niestety potrzebna większa działka). Żadnych kompromisów, w projektach gotowych ciągle coś chciałem zmieniać a to kosztuje. Jak dobrze poszukasz to w tej samej cenie znajdziesz architekta, który ci zaprojektuje tak jak chcesz. Ten jest fajny no mi też się podoba ale koszty elewacji a zwłaszcza dachu cię zrujnują. Dach z łupka zacznij liczyć koszty ale w Euro...

Gość halloo centrallo
jak dla mnie to w nektarynkach. generalnie wizualnie sa troche podobne. za pierwszym przemówił garaz( jednak) moj kuzyn teraz buduje z archonu- w firletkach 2g.ale nie obyło sie bez przeróbek.ps gdzies na str archonu jest forum i mozna o kazdym domu podyskutowac

Gość halloo centrallo
pablop- wiesz np u mnie w miescie ceny architektów sa od ok 8 tys w górę.( plus inne "poprawki itp" ) poza tym w indywidualnym projekcie zawsze sa jakies "niedoróbki" które "wychodzą" w trakcie budowy. no ale plus jest taki ze masz to co chcesz i jak chcesz :)

Gość pablop
no zgodzę się z cenami. Ja płaciłem tyle samo co za gotowy. Fakt jest taki, że pracuję w branży. " niedoróbki" to rzecz normalna. Podobno dopiero trzeci dom jest taki jak trzeba tylko kogo na to stać?

Gość rtyoktttt
Koszmarne ,obrzydliwe bezguście. Mam nadzieję że wprowadzą zakaz na budowanie tych gówien z katalogów a pozwolenie na budowę będą wydawać architekci. Dom ma pasować do otoczenia i sąsiadów anie kurwa każdy inny, w innym kolorze i stylu. Idź do architekta a nie kupuj projektu kogoś kto skończył budownictwo i nie ma pojęcia o estetyce. I tak wyjdzie cię na to samo, przeróbki pewnie będą cię kosztować 20 000

Gość hmmm dla mnie te domy są za
duże 140 m kto by to sprzątał? Na prawdę potrzebny Ci pokój na dole? W 1 projekcie duzym plusem jest garaż. w drugim po doba mi się że jest kilka miejsc na garderoby, bo w 1 jest jedna i to nie wiadomo dlaczego nie przy głównej sypialni? w 2 projekcie wyjście z garderoby jest do łazienki i to już jest dużo lepsze- sama tak mam i jestem zadowolona - po kapieli nie muszę latać po domu w ręczniku jak czegoś zapomnę

od kiedy to dom ma pasować do sąsiadów??? No teraz to się uśmiałam. Te projekty też robił architekt przecież sama ich nie zrobiłam

Gość halloo centrallo
rtyoktttt, haha nie rozsmieszaj mnie. czy widziałas kiedys jakies domy z katalogu ? te dwa to sa własnie ładne, no ale o gustach sie nie dyskutuje :P wiem, bo przejrzałam mnóstwo stron, katalogów. znaleźc cos dla siebie.... masakra... :o

jak dla mnie drugi pierwszy wyglada jak zlepka kilku stylow stanowczo przesadzony

Gość jhvhgfchfjknmjk
szczerze oba paskudne , straszne fuu