Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzianka123

Który projekt domu lepszy? Oceńcie proszę

Polecane posty

Gość rtyoktttt
od zawsze, domy powinny tworzyć spójną zabudowę, a te domki projektują budowlańcy w większości nie architekci. Nasz kraj dzięki potworkom z katalogów jest już najbrzydszym krajem w Europie, strach wyjechać na obrzeża.

małe sypialnie, male lazienki, przedpokoje klitki kiedy to się u nas zmieni....

🖐️ obstawalbym przy osobnej tzw malzenskiej lazience (wejscie tylko z sypialni malzenskiej) i drugiej dla pozostalych pokoi..aa i te fasady katastrofa :o moze cos w twn desen ??? http://www.z500.pl/projekt/z68,kompaktowy,dom,z,garazem,i,poddaszem,uzytkowym.html

oczywiscie to tylko moj punkt widzenia.... ale stronka moim zdaniem dobra i napewno maja wiele ciekawych projektow ...

ok to nic okazalego masz racje ale przeciez fasade mozna wybrac, dom przeciez ma byc w pierwszym rzedzie komfortowy a potem ladny ....sam jestem zwolennikiem bezowego tynku polaczonego z czarna badz ciemnobrazowa matowa dachowka rynnami itd....

Gość hertaut
Ogolnie oba domki nieczego soabie ale .... Naprawde potrzebujesz 5 sypialni ? Jesli nie to ja osobiscie poszukalabym na Twoim miejscu czegos o podobnym metrazu ale z mniejsza iloscia pomieszczen... bedzie o wiele ladniej, przestrzennie i jasno a nie takie klitki :O ... Ktos tu pisal ze za duzo okien, a ja napisze ze wrecz przeciwnie !! Moze nie tyle za duzo ile ZA MALE !!! Ale to tylko moja opinia, mam fiola na punkcie szkla, uwielbiam jasne i sloneczne pomieszczenia, w moim salonie bedzie cala przeszklona sciana :)

co do okien to właśnie zamierzałam je poszerzyć bo również uważam że są za małe. A te pokoje nie są wcale małe.na razie mamy tylko 1 dziecko ale za jakiś czas powiększymy rodzinę i pokoje się sprzymierza

Gość hmmm dla mnie te domy są za
1 dziecko i tyle pokoi? Ja mam dwoje... mam poddasze o metrażu ok 70m i nie chce mi się więcej adaptować pomieszczeń choć mogę, bo dużo nie tylko trzeba sprzątać ale i sporo kosztuje ogrzewanie! Co do wyglądu tych domów, to wolę taki styl, niż te nowoczesne bunkry :D ....potworki to dla mnie są domy z wieżyczkami jak dla królewny i rzeczywiście nie wiem kto na to wydaje pozwolenia, ale projekty autorki wcale niczym nie rażą i na pewno nie zepsują wyglądu okolicy.

Gość efidel
ciebie to by nie poraziła nawet bomba atomowa

Gość jualnnelizabeth
Bardzo ładny ten projekt, zawsze mi się podobały parterowe domki bo są wygodne i choć takiego szukaliśmy z moim partnerem zdecydowaliśmy się na taki projekt krakowskiego biura M-STUDIO http://www.m-studio.pl/projekty.php?id=m4. Z tego co wiem Atrium to bardzo dobra marka. Pozdrawiam