Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PowoliSieZalamuje

on ciagle mówi o niej

Polecane posty

Gość PowoliSieZalamuje

Witam was ;) mam pewien problem...otóż spotykam się z facetem od kilku tyg., tak się stało że wylądowaliśmy w łózku już kilka razy chociaż nie wiem czy my jesteśmy razme czy nie...czy luzna znajomośc to jest. Nie wiem ;p ale nie w tym rzecz. Otóz chodzi o to że on ciagle mówi o swojej byłej... byli dlugi okres czasu razem bo 4 lata a teraz sa koleżenstwem jednak zaczyna mnie to lekko wkurzac ze on ciagle o niej mowi. Co aj powinnam zrobic ? i o czym to wszytsko swiadczy ?

Gość PowoliSieZalamuje
??

Może ona mu się tak szybko nie oddała jak Ty? i czuje do niej sentyment.. mówisz, że nie w tym rzecz.. ja myślę, że może i tak.. Faceci nie lubią jak się im na tacy podaje ..

Gość PowoliSieZalamuje
nie chodzi o to czy juz sie z nim przespalam czy nie.... chodzi mi tylko i wylacznie o nia ;( coraz czesciej zastanawia mnie ta sytuacja ;(( co chwile tylko slysze jej imie... bo ona to ona tamto.... nie mam za zle ze a kolezenstwem bo ja ze swoimi bylymi tez utrzymuje kolezenskie kontatky ale nie mowie o nich ciagle....to jest dolujace ;(

Możliwe, że dalej ją kocha a zaczął się spotykac z Tobą aby wypełnic pustkę.. tak też może byc, często faceci robią tak z braku laku. Przykre lecz prawdziwe. Poza tym mogłaś o to spytac jego, porozmawiac że Cię to boli itd. A nie na kafe o tym pisac, my nie wiemy czemu tak jest

Gość rumburaczyca
może on ciągle ją kocha?

Gość PowoliSieZalamuje
glupio mi z nim o tym zaczac rozmawiac chociaz zauwazylam ze on juz widzi moja rekacje nawt na jej imie....

Gość jeszcze ją kocha
.

Gość rumburaczyca
najgorsze w tym wszystkim jest to że on może wcale nie myśli o Tobie jako o swojej dziewczynie tylko jako o znajomej do seksu i do wysłuchiwania jego rzewnych wynurzeń :O

Gość PowoliSieZalamuje
tez zaczynam tak mysleć ;( co ja powinnam zrobic ? Bo nie chce sie bardzo zaangazowac...za bardzo..

Porozmwiac wprost.. i tyle powiedz, że chcesz wiedziec na czym stoisz, bo widzisz, ze on ma głowę zaprzątniętą tamta, Ty zaczynasz się angażowac i dziwnie sie z tym czujesz i masz wrażenie, że jesteś tylko do jednego.. mam nadzieję, że wszystko sobie wyjaśnicie i się dogadacie, czego Ci szczerze życzę :):*

Gość jidnf,.
trzeba bylo myslec wczesniej:o

Gość PowoliSieZalamuje
tym bardziej ze jestem pierwsza wogole z ktor cos sie stalo po tamtym rozstaniu....ja juz nei wiem co myslec ;( przytłacza mnie to ;(( sprobuje z nim porozmawiac...ale nei wiem czy sie odwaze... ale dziekuje ;*

to chociaż napisz do niego, zadzwon.. moze bedzie Ci łatwiej??? wiadomo, ze nie ma to jak rozmowa w oczy, ale możesz z nim popisac, Ty bedziesz po jednej stronie, a on po drugiej.. nie bój się, będziesz wiedziała na czym stoiszzzz

Gość PowoliSieZalamuje
Nie nie wole na zywo jezeli juz... tylko jak zaczac ... przeciez nie spytam"my jestesmy razme czy nie? " bo to jest dziecinne.... bo jezeli nie ejstesmy razem to nie mam prawa wogole upominac go o tamta....

Ja bym zapytała, jak on sobie to dalej wyobraża.. że dobrze Ci jest przy nim ( jesli jest oczywiscie), że chciałabyś kontynuowac tę znajomośc.. aby ona się rozwijała i w ogóle.. ale że widzisz, ze tamta siedzi w jego głowie, czy on chciałby z nią byc.. no to co chcesz wiedziec.. nie wposrt czy jesteście parą, bo go jeszcze spłoszysz..

Gość PowoliSieZalamuje
Obawiam sie ze pod wplywem emocji moge spytac prosto z mostu czy on chce z nia byc wciaz skoro ciagle o niej mowi....

Gość pytaj wprost......
inaczej wcisnie Ci kit

Gość PowoliSieZalamuje
Macie racje.... najlepiej stawic temu czola... i wiedziecn a czym stoje.. bo sie coraz bardziej angazuje