Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jak zmienić swoje życie?Chce zacząć prawdziwie żyć!!

Polecane posty

Zerwać z rutyną,znaleźć nowych przyjaciół,po prostu zrobić przeskok w przód?Macie jakieś pomysły?Ktoś tak zrobił?

Gość najprościej to zapisać sie
na jakiś kurs czy tańca czy językowy wychodzisz do ludzi i poznajesz jakieś towarzystwo albo jakieś nowe hobby wszystko jest lepsze od siedzenia w domu nawet na spacerze z psem można kogoś poznać

Gość daisy_daisy
wyjechać.... ja próbuje ale muszę najpierw dokończyć sprawy tu zaczęte... staram się chodzić na różne zajęcia, rozwijać, bawić i cieszyć życiem ale i tak rutyna jest okropna ile masz lat?

Gość papappa
ja podobnie, pewnie mieszkasz daleko ode mnie, a szkoda, bo tez bym zaczela chetniej wychodzic

Gość daisy_daisy
a trochę mniej bo 22.... a z tym zapisywaniem się to niby prawda ale... ja chodzę na kurs językowy, na basen, na fitness, na uczelnie na imprezy się zdarza nawet z bibliotece przesiaduje :)i przez ostatnie 2 miesiące poznałam nie poznałam nikogo ciekawego serio :) byłam na jednej rance( pierwszej i ostatnie z tym człowiekiem poznanym na zajęciach) a życie akie było takie jest...

Gość papappa
wlkp

Gość gość
Kiedyś próbowałem się przełamywać, siłownia, bieganie, częstsze kontakty z ludźmi, ale to było za mało. Strasznie łatwo odpuszczałem i wybierałem coś prostszego np. komputer a to prowadziło do nikąd. Czasem zastanawiałem się jak musiało by wyglądać moje życie bym był szczęśliwy - sympatyczna i uczciwa dziewczyna, dziesiątki znajomych zabiegających o kontakt ze mną, fajne auto, skoki na bungee i spadochronie, wydawało mi się to niemożliwe…. a jednak udało się!!! Wszystko zaczęło się od oczyszczenia aury ze strony http://energiaduchowa.pl , po kilku sesjach nabrałem wiary w siebie i chęci do działania. Potem poszło z górki, zwyczajnie zacząłem spełniac swe marzenia. Póki co wszystko idzie mi dobrze i jestem w końcu zadowolony z życia.