Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 64363463452

czy pozwalacie swoim meżczyznom na takie zachowanie?

Polecane posty

Gość 64363463452

Czy pozwalacie zeby was partner odzywal sie do was tak chamsko jak np 'weź skończ', albo 'weź idź sobie znajdź jakies zajecie'. do tego dochodzi rozlaczanie sie kiedy mowie do niego przez telefon i wyłączanie telefonu kiedy nie chce mu sie rozmawiac. Dzis pokłucilismy sie o to, zarzuciłam mu brak szacunku. Ja przesadzam czy on mnie nie szanuje?

Nieładnie, ale to nie jest jeszcze najgorzej, znam pary, które wyzywają się jak się da. Zdenerwuje się to Ci powie ' weź skoncz' mój facet mnie szanuje, ale też czasem powie o kilka słów za duzo, jak się kłócimy.. to działa w dwie strony.

zalezy :) my czasem odzywamy się do siebie brzydko, ale to jest w zartach np przy znajomych :) tzn tego typu, skoncz itp. nigdy nie wylączył tel, ani sie nie rozłączył, :) Nie pozwalaj sobie na takie zachowanie, to brak szacunku

Gość nora lisa
no mój facet do mnie się tak nie odzywa, a już na pewno nie śmiałby się rozłączać podczas rozmowy, a poźniej jeszcze wyłączyć telefon i mnie zlewać - jak dla mnie masakra... zwłaszcza że kiedyś miałam takiego amanta który własnie tak postępował i pamiętam jakie to dla mnie było przykre - teraz jestem z facetem który nigdy by mnie w ten sposób nie znieważył bo on po prostu mnie kocha i tyle

Gość troche prawddyyyy
tylko by spróboał zarobiłby w gebe