Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziecko które wszystko ma

Prezent dla dziewczynki która wszystko ma

Polecane posty

Gość Dziecko które wszystko ma

Mój problem dotyczy tego iż zupełnie nie wiem co kupić dziecku -dziewczynce 5 letniej na prezent mikołajkowo-świąteczny. U męża w rodzinie jest taka tradycja, ze chrzestni co roku kupują prezent dla swoich chrześniaków. Dla mnie to troche nie po ręce, z uwagi na to że ja też mam dziecko i masę wydatków przed świętami. Wiadome ze swojemu dziecku kupujemy coś na Mikołaja i na święta. Dodatkowo robimy sobie prezenty z mężem. Problem w tym że chrześniaczka męża jest 4 dziewczynką w rodzinie, i po starszych siostrach ma dosłownie wszystko. Naprawdę nie wiem co jej kupić....poradźcie proszę. prezent też w nie bardzo wygórowanej cenie....

szczerze tez znam takie dzieci, i z doświadczenia wiem ze takie dzieci cieszą sie najbardziej z glupotek . np dla dziewczynki wielki komplet kolorowych spineczek do wloskow np. albo zestaw kosmetykow dla malych księżniczek, nawet jesli juz posiada to i tak bedzie sie cieszyc:)

Gość adelajda....
ja mam taka chrzesnica co twez ma wszystko ,a wiec stweirdzilam ,ze zamaist jej cos kupowac to ja gdzies zabieram (razme z moja siostra ktora ma 11 lat a ona ma 8 lat) np. chocaizby na pizze i lody, do aqua parku.