Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZdesperowanaMłodaMatka

BŁAGAM POMÓŻCIE ;( !!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ZdesperowanaMłodaMatka

Witam. Nawet nie wiem jak zacząć:( Moja sytuacja jest beznadziejna. Mam 18 lat, małą córeczkę (ma roczek) ojciec wyrzucił mnie z domu. Tak nagle, bez zadnej klotni. Zawsze moja rodzina byla normalna :( Zadnej patologii. A tu z dnia na dzien ojciec kazal mi sie spakowac i wynosic. Nie wiem co mam robic, mieszkam teraz u kolezanki ale przeciez nie moge siedziec jej na glowie caly czas ;( Dobrych ludzi prosze o pomoc finansowa. Jakakolwiek. Mama 2 lata temu zalozyla mi konto w banku. Dobrych ludzi prosze o chociaz 10 zł. Na jedzenie, na pampersy. Mama pomaga mi jak moze ale to strasznie malo. Musze stanac na nogi. POMOCY!!! ;(( moj numer konta bankowego: 31 1090 2268 0000 0001 1475 1876 Wiem, ze to glupie ale z desperacji siegam juz kazdej deski ratunku :( Jak bym nie odpisywala czasem to prosze sie nie gniewac, nie chce naciagac przyjaciolki, ktora i tak robi dla mnie bardzo duzo.

Gość anikaaaaa
a do pracy panienka nie moze isc??? moze babcia ci zostac z dzieckiem albo jakies kolezanki... a tatus dziecka nie raczy cie pomoca???

Hahahaha to i ja poproszę kasę od naiwnych :) jeśli ktoś się skusi to pisać :D

Gość długowłosa platynka
myslisz ze ktos wplaci Ci pieniadze? lepiej zamiast siedziec przed komputerem zajmij sie malenstwem bo 18 lat to jeszcze w gruncie rzeczy sama jestes dzieckiem i jak samo jak Tobie jej potrzeba milosci...zamiast wklejac numery kont bankowych zglos sie do jakiegos domu samotnej matki tam napewno Ci pomoga...jednak ja zaczelabym od rodziny...

zle robisz ze tutaj podajesz nr konta. sama jakos sreednio Ci wierze czy piszesz prawde a reszta kafeterianek zaraz na Ciebie najedzie i nazwa Cie oszustka itd. porozmawiaj z ojcem o co mu chodzi i tyle. bedize dobrze ❤️ 🌼

Gość jdshf.ldsf
skad jestes autorko?

Gość NoBoNieWytrzymam!
Drodzy czytelnicy proszę nie odpowiadać na ten temat. TU JEST PODANY MOJ NUMER KONTA BANKOWEGO. Kolezanka sobie jaja ze mnie robi w jak widac bardzo perfidny sposób ;/ I BRON BOZE NIE WYSYLAC PIENIEDZY !!

Gość bhjbhj
ludzie, nie dajcie sie na to nabierac, pewnie gimnazjalisci potrzebuja ana piwo i fajki, i sobie jajca robia:O