Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ufdusjssxsu

czy u was naprawde tez tak jest???

Polecane posty

Gość ufdusjssxsu

Mam chlopaka od ponad dwoch lat, on ma wlasne dochody, ja natomiat ucze sie jeszcze w klasie maturalnej wiec mam tyle co mi rodzice rzuca. Stad moje pytanie...czy jak gdzies wychodzicie czy cos kupujecie to kto placi? Bo u nas jest tak ze przewaznie...no np kupujemy pizze on niby powie ze stawia, zajrzy do portfela i mowi ze jednak nie ma kasy i wtedy ja daje ta polowe a tak naprawde zjem tylko dwa kawalki bo wiecej nie dam rady. Jesli o to chodzi to praktycznie zawsze place za siebie. Co o tym myslicie? Ja uwazam oczywiscie ze nie musi mi tam fundowac wszystkiego bo to nie o to chodzi ale chyba od czasu do czasu nalezy sie taki dzentelmenski gest:P nie sadzicie> Jak to jest u was?

Gość ufdusjssxsu
???

Gość ufdusjssxsu
a dajmy na to jak juz zaczelam z ta pizza to jak zamawialiscie do domu? mi sie wydaje ze moj facet jest strasznym sepem niestety;/

Gość ufdusjssxsu
ostatnio zjadł mi całą michę bigosu schowanego na święta :O

to płacił zazwyczaj narzeczony ale bywały przypadki np. nie miał kasy przy sobie albo nie miał drobnych to płaciłam ja a on następnym razem

Gość Kierowca zawodowy ..
Boze dziewczyny z kim wy sie zadajecie ? Sknerusy ktorzy kaza dziewczynie placic ? Nie mam pytan , powodzenia wam zycze ...

jak mowi ze stawia, to powinien najpierw sprawdzic czy ma kase, moze robi to specjalnie? u ciebie chyba nie jest jeszzce tak zle. Ja mialam kiedys chlopaka, to byla taka sytacja ze ja studiowalam a on pracowal, zarabil okolo dwa tysiace, a ja niestety nic nie zarabialam, po pierwszych 3-4 randkach stwierdzil ze go wykorzystuje i kazal mi placic samej za siebie, niestety bylam z nim potem jeszcze 2 lata i jeszcze pozniej wiele razy sie rzucal o kase ;P chociaz raczej nie naleze do osob ktore ciagna kase..;/ Ale fak faktem temat kasy to nieciekawy temat :)

Gość uskrax
Oj twoj facet to sknera. Na pewno facet nie musi kupowac wszystkiego dziewczynie, ale sytuacja w ktorej niby zapomina pieniedzy... szok.

ja zawsze płacę dziewczynom na parkingach. Zawsze...

Gość ufdusjssxsu
No denerwuje mnie troche tego typu zachowanie ale co mam mu powiedziec ze nie zaplace? bez sensu;/

Poza parkingami takze :)

Gość widziały gały co brały!
ale co cie denerwuje? jego akcje, że "oj niestety nie mam portfela" czy to, że ci każe płacić połowę? chcesz faceta z gestem, to sobie znajdź takiego. widziały gały co brały!

ufdusjssxsu przeciez tez akurat mozesz nie miec przy sobie kasy? zwlaszzca ze jesz tylko dwa kawalki, to wychodzi tak jakbys w wiekszosci ty jednak placila za ta pizze, a nie na spolke ;/

Gość ufdusjssxsu
ja to zawsze mogę zrobić laskę za pizzę

Gość ufdusjssxsu
To ze raz mowi ze ma a potem nie ma i zawsze wychodzi na sknere;/ ok ja sobie zaplace niech mu bedzie ale takie zachowanie uwazam za nieco dziwne. Nie bede zmieniac chlopaka z tego powodu bo przeciez go Kocham

Gość ufdusjssxsu
mam nadzieje ze rozpoznacie ktore podszywy a ktore moje wypowiedzi;/ nie robie laski za pizze;/

kochanie kochaniem, a zycie zyciem;P lepiej zobacz jak sie zachowuje w innych sytuacjach... jesli juz ci sie zapalilo czerwone swiatelko, to moze znak zeby po prostu z nim szczerze pogadac...

Gość ufdusjssxsu
ale szczerze pogadac o czym??? co ja mam z nim rozmawiac o kasie? wtedy on pomysli ze ja lece tylko na to i chce zeby on mi wszystko kupowal a przeciez to nie o to chodzi. Nie bede z nim napewno o tym rozmawiac

Gość 200/2011
Jak Cię zaprasza,albo mówi,że stawia to powinien on zapłacić. Następnym razem powiedz,że nie masz kasy jak powie,że zapomniał portfela ;) To taka sytuacja jak z obiadem, prosisz kogoś na obiad, a jak goście już prawie pukają do twoich drzwi dwonisz i mówisz,żeby każdy coś przyniósł do jedzenia, bo nie miałaś z czego uszykować;) Wiocha... Natomiast jak się razem wychodzi, to trzeba się liczyć z tym,że przyjdzie Ci płacić za siebie ;) Kolejna sprawa jest taka,że jak nie masz kasy na wyjście to mu powiedz. Albo zaproponuje,że zapłaci, albo zostaniecie w domu. Prawda jest tak,że jeśli temat nie daje ci spokoju to musicie porozmawiać i jasno określić jak to jest z tym płaceniem.

Gość Dorotararara
Jak facet płaci za dziewczynę, to jest to taka jego inwestycja, po prostu liczy, że mu zwrócisz w naturze;) Jak będziesz za siebie płacić, to będziesz mogła robić tylko to, na co masz ochotę.