Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkaasssiikkaa

ból piersi w ciąży pomoy

Polecane posty

Gość kkaasssiikkaa
zazdroszcze ci mania

Gość Mania_20
mnie czasami tez nic nie bolalo ani na owulacje ani na okres dopiero w dzien okresu :) róznie to jest

Gość choleraajasna
ale zawsze w takich dniach cyklu jak teraz już mnie bolały te piersi i brzuch trochę, a teraz nic... stracha mam.

Gość Mania_20
tez niedługo zajdziesz w ciaze mówie ci .. a mam pytanie mierzysz sobie temperature ??

Gość Mania_20
a mierzysz sobie temperature?? niedługo też zajdziesz w ciaze ja juz w lutym rodze i nie mogę sie doczekać:)

Gość choleraajasna
ech..

Ja tak miałam;)Jestem w 17 tc ;) Zawsze miałam przed okresem PMS, min powiększone i bolące piersi. Okres nie przyszedł a piersi nadal bolały i były tkliwe (brodawki i sutki). Ból piersi trwał u mnie do ok. 3 miesiąca. Teraz już nie bolą ale rosną i ciemnieją mi brodawki. AAA ja jak sobie przypominam, to kilka dni po zapłodnieniu, miałam taki jakby płodny śluz, myślałam,że mi się owulacja przesunęła. A to już była ciąża;)

Gość Mania_20
a ty kochalas sie tylko stosunek przerywany ? i nie "wlał w ciebie " ?

Gość Mania_20
oo 17 tydzien kiedy to u mnie bylo w 18 tygodniu Wiktor juz zaczął mnie cały czas kopać :) Ja tez mialam tak ze czułam że okres przyjdzie piersi bolaly byly jakby wieksze tak jak przed okresem tylko jajniki mnie nie bolaly . a ty wiesz co masz i kiedy bedziesz rodzic???

Gość kkaasssiikkaa
ale mnie własnie zawsze bolały i to jest dziwne

Gość Mania_20
juz ci mowielam ze czasami sa takie inne cykle to co ze cie bolaly a teraz nie bola nie wkrecaj sobie bo sie tylko nie potrzebnie rozczarujesz

Gość choleraajasna
nie zrobil tego we mnie.

Ja tak miałam;)Jestem w 17 tc ;) Zawsze miałam przed okresem PMS, min powiększone i bolące piersi. Okres nie przyszedł a piersi nadal bolały i były tkliwe (brodawki i sutki). Ból piersi trwał u mnie do ok. 3 miesiąca. Teraz już nie bolą ale rosną i ciemnieją mi brodawki. AAA ja jak sobie przypominam, to kilka dni po zapłodnieniu, miałam taki jakby płodny śluz, myślałam,że mi się owulacja przesunęła. A to już była ciąża;)

Gość Mania_20
jak nie wlal w ciebie to jak masz byc w ciazy do ciazy jest potrzebna SPERMA MĘŻCZYZNY jak by ci ją wlał to wtedy jest mozliwość zebyś byla wciazy a tak zero szans

Gość choleraajasna
no nie mów ze zero szans...

Gość ninkaaa28
test wyszły tak długo oczekiwane dwie kreski, okres spóźniał mi się dwa dni, problem w tym, że czuję tylko lekkie napięcie w dole brzucha, a piersi są miekkie i bez bólu czyli normalne jak zaraz po okresie. Nawet przed okresem normalnie mam twardsze i bolą, a teraz w ciąży kiedy powinny ostro boleć ,nic. Czasem odczuwam tylko lekkie kłucie i swędzą mnie sutki, ale to wszystko. Martwię się czy to nie oznacza małej ilości progesteronu, boję się że nie utrzymam tej ciąży, może powinnam wziąć luteinę, którą mam w apteczce tak zapobiegawczo. Do lekarza jestem zapisana na czwartek i boję się o tą ciążę. Jak to było u Was ? Ale z tego co czytam to wszystkie piszecie o bólu w piersiach, którego ja nie mam

Gość choleraajasna
ninka nastraszylas mnie.

Gość mama ryjka
Piersi bolaly mnie jedynie w pierwszej ciazy w nastepnych dwoch nic a nic wiec glowa do gory bo ciaza ciazy nie rowna

Gość januszka 17
piersi zaczęły cholernie boleć dopiero w dzień spodziewanej @ jak rozbierałam się do kapieli i zdejmowałam stanik to miałam wrażenie jakby ktoś przyczepił mi obciążniki

Gość Mania_20
ninka nie martw sie . ja do 16 tyg. wymiotowalam dziennie nawet 8 razy nawet po wodzie wymiotowalam a z dzieckiem i ze mna jest dobrze

Gość kkaasssiikkaa
ha a jednak ,jest to możliwe

Gość choleraajasna
no to ja juz umieram ze strachu od nowa.

Gość wnerwionw jestem
a ty mania to masz 20 lat? bo jak tak to gówno wiesz o życiu a tu z jakimis moralami wyjeżdzasz.tak jak mówi kasiulka kazda kobieta jest inna i ciąża ciązy nie równa.jednak mzliwe jest ze piersi na początku ciąży nie bolą a ty tu jak jakas wyrocznia dziewczyny załamujesz. udało ci sie zajsc w ciaze albo wpasc i .... a ninka pisała o braku bólu piersi a nie o wymiotach...boszeee trzymam kciuki za te które chcą baby

Gość kkaasssiikkaa
i nadzieja odżyła:) dzięki dziewczyny

Gość ninkaaa28
dzięki mania ale ja nie wymiotuję,martwią mnie te piersi bo 1 ciążę poroniłam

Gość piersi w ciąży czsami nie bolą
i co mania łyso ci?