Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xfetrw34567uijhgb

czy da się wyleczyć trądzik

Polecane posty

Gość xfetrw34567uijhgb

tak aby już nigdy nie powrócił czyli raz na zawsze ?! (nie chodzi mi tu o żadne zabiegi itd. takie zwykłe leczenie tabletkami i maściami)

Gość 8937546000
ja swoj wyleczylam mascia benzacne i tabletkami antykoncepcyjnymi i juz nie wrocil nigdy :) czasm przed okresem wyskoczy jakis pojedynczy pryszcz i to wszystko

Gość xfetrw34567uijhgb
no właśnie leczę się już parę lat i i znika to pojawia sie od nowa ;/

Gość mała2323231
Hej! Ja miałam trądzik typu bolące ropne wypryski plus wągry i wyleczyłam wszystko :) nareszcie :) Nie ma jednego leku który wyleczy trądzik u każdego, bo każdy ma inną cerę i trądzik też jest inny. Najważniejsze to być pod stałą kontrolą dobrego dermatologa, regularnie chodzić na wizyty, szczerze mówić co sie z tą buźką robi a czego nie i słuchać jego zaleceń jak własnej mamuśki! Codziennie buźkę myć, rano i wieczorem, nie dotykać jej paluchami i nikomu nie pozwalać jej dotykać! Na palcach jest najwięcej bakterii! Jak taki "syfek" jeszcze zostanie potraktowany przez brudne paluchy to na pewno potrzeba tygodnia żeby sie zagoił!

Gość weghj
ja lecze tradzik juz pare lat i nic. jest nawet gorzej niż na początku, jestem pod kontrola dermatologa (pary razy go zmieniałam bo nigdy nie trafiłam na dobrego)