Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiaaa1990rrrrrr

Ogoliła sobie któras z was całą cipkę depilatorem ??????????????????????????????

Polecane posty

Gość kasiaaa1990rrrrrr

Niedawno kupiłam sobie depilator brauna 7681 za prawie 400 zł. łydki i uda jakoś wydepilowałam a był to mój 1 raz .. okolice bikini też ale chciałam zostawić sobie na cipce paseczek ale strasznie boli i teraz pytanie do was czy jak to zrobie to drugi raz bedzie bolal mniej ?? jak to robicie na wargach ?? tez depilatorem ?? aha i czy bardzo boli depilacja pod pachami (bo jeszcze nie próbowalam tak samo jak na cipce ?? czy mniej ?? )

Gość kasiaaa1990rrrrrr
upppp

Gość kasiaaa1990rrrrrr
uppp

Gość tsakdjl
raz wydepilowalam cale pachy, ale zajelo mi to 2 godz, bo taki bol, ze robilam sobie przerwy :O nie chce wiedziec jak boli na cipie 😭 ale znam laski, ktore to robia regularnie i z kazdym razem boli coraz mnie. ja sie jednak nie odwaze ;)

Gość kasiaaa1990rrrrrr
sram mordą 🖐️

Gość kasiaaa1990rrrrrr
no ja sie chyba pomecze bo w sumie to nie boli az tak bardzo a mam taka specjalna nasadke do golenia cipki ale zastanawiam sie jak to gola na cipce tam nizej ....

Gość o to ja powiem...
ja od kilku lat uzywam ttylko depilatora. mam takie specjalne nasadki ktore sie zamraza i maja bol lagodzic i rzeczywiscie poczatkowo tego uzywalam ,ale teraz nie musze, bo skore juz mam bardzo przyzwyczajona. depilatorem gole nogi i pachy. za pierwszym razem jak pachy golilam,leciala troszke krew, malo, ale jednak, bo wyrywaly sie cebulki, potem ten bol sie zmniejsza, juz za drugim razem bylo o wiele lepiej i zadnej najmniejszej krwi nie bylo,a teraz wcale nie czuje bolu i bez nasadki zamrozonej sie depiluje. Jesli chodzi o cipke, to chyba ze 3 albo 4 razy sie depilowalam i dalam sobie spokoj, jest to taki bol, ze w pale sie nie miesci i co najgorsze za kazdym razem taki sam, wiec po prostu te mijsca gole inna nasadka z trymerem, nie mam ochoty sie meczyc. Zatem tych miejsc nie polecam, ale pachy jak najbardziej.

Gość lkljljk
lklkjlkkl

Gość magdaaaaaaagnghng
jest tu ktos bo ja tez chce sobioe wygolic i jestem ciekawa