Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie miesci mi sie to w glowie

Notoryczni zdradzacze-nie rozumiem tego,niech mi to ktoś wytłumaczy

Polecane posty

Takich przypadków jest mnóstwo,ale opiszę konkretny. Mój wykładowca,bardzo fajny i przystojny,wydawało mi sie,że jest super.Dowiedziałam sie,że romansuje ze studentkami,mimo że ma żonę :O Ona pracuje na tym samym uniwersytecie.No i mi teraz wytłumaczcie czemu on to robi?Dobra,lubi skakać z kwiatka na kwiatek,to po co się hajtał albo czemu się nie rozwiedzie?Wydaje mi się,ze to niesamowicie upokarzające dla takiej kobiety,całe otoczenie o tym wie i on ma nawet ponoć dziecko z jakąś studentką.Ja bym takiego nie chciała znać.Czemu ludzie robią sobie takie obrzydliwe rzeczy?Widocznie jej nie kocha skoro ją tak upokarza,to po co z nią jest?Dla mnie to chore

Zawsze dużo osób się wypowiadało w tematach dotyczących zdrady,szkoda,ze dzisiaj milczycie

Jacy?Nie mają uczuć ani poczucia przyzwoitości? A kobiety?Czemu ona nadal z nim jest mimo takiego upokorzenia?

No to po diabła się hajtać?Jest przystojny i jest wykładowcą,więc chyba zdawał sobie sprawę,że będzie miał mnóstwo dziewczyn do dyspozycji :O

Bo zona jest wszystkim a kochanka urozmaiceniem jakiego prawie kazdy facet potrzebuje.Mezczyzni sa inaczej zbudowani,nie tylko fizycznie jak i psychicznie.Mezczyzna niechce zrezygnowac ani z jednego ani z drugiego,tak juz bylo jest i bedzie. Staszek kliknij na moj nikk to sie dowiesz z kim zdradza;)

No a ta żona?Ja bym nie mogła pracować tam gdzie on to robi i gdzie wszyscy o tym wiedzą :O

Ja tez ostatnio zalozylam topik,pytajac sie kobiet,ktore sa notorycznie zdradzane a i tak niechca zostawic partnera.Zadna kobieta z takiego zwiazku mi nie odpisala.A wiem,ze sa takie kobiety,ktore swietnie zdaja sobie z tego sprawe,ze ich facet to kobieciarz i czesto zdradza

Gość gggg343
Podaj namiary na tego dupka ;P

Ja Ci mogę odpowiedzieć,choc nie z własnego doswiadczenia oczywiście-są z nim dla kasy,dla dzieci albo po prostu z miłości bądź boją sie być same.Ja tego nie rozumiem i nigdy nie zrozumiem,bo gdybym wiedziała,że facet mnie zdradza z jakimiś siksami to bym sie go zaczęła brzydzić :O To ogromne upokorzenie,tym bardziej w takim środowisku i gdy wszyscy wiedzą