Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TNT1

MÓJ IDEAŁ ZMIESZAŁ MNIE Z BŁOTEM :( DOSŁOWNIE

Polecane posty

Dzień jak co dzień. Gdy wracałem do domu znużony całodniową monotonią czekając na autobus na przystanku moim oczą ukazała się niebiańska istota, kobieta moich marzeń. Poczułem nagle przypływ pozytywnej energii ,a z moich ust nie mógł zniknąć uśmiech, ewidentne objawy trafienia przez strzałę Kupidyna. Na początku w mojej głowie pojawiła się tylko jedna myśl idź i nie martw się o nic, po chwili jednak do mój umysł zaczęły mącić myśli w stylu : wyjdziesz na dziwaka, skompromitujesz się, uzna cie za desperata. Po chwili zawahania nasze spojrzenia się skrzyżowały patrzyła mi w oczy co uznałem za sygnał zainteresowania, wiedziałem ,że nie mogę przepuścić takiej okazji. Ruszyłem w jej kierunku pewnym krokiem, oczywiście z uśmiechem na twarzy pełen pozytywnej energii. Idąc w jej kierunku nie wiedziałem jak dokładnie mam zacząć rozmowę a w mojej głowie zaczęły pojawiać się miliony myśli. Pomyślałem ,że na początek się przedstawię. Gdy kończyłem wypowiadać swoje imie ona skwitowała to tylko jednym słowem SPIERDALAJ!!! .W pierwszej chwili mnie zamurowało, stałem jak wbity w ziemie, zbity z tropu. Odeszłam w ciszy. Moje pytanie jest takie jak to jest ze współczesnymi kobietami z jednej strony żalą się ,że nie ma mężczyzn ,którzy są w stanie podejść do obcej osoby i spontanicznie nawiązać rozmowę a już gdy taki się znajdzie traktują go z góry dosłownie jak śmiecia. Dodać muszę , że nie wyglądam jak osoba przesiadująca cały dzień pod żabką i nadużywająca alkoholi wysokoprocentowych a jestem normalnym mężczyzną , względnie eleganckim, postrzeganym przez kobiety jako dość przystojny.

Gość jhjhjhjhj
nie dygaj facet, być może ta panna ostro się zawiodła na facetach , nie była w nastroju i zareagowała emocjonalnie

Gość i możeja ja też
może to g ówniara :-0

Pewnie jej się nie spodobałeś/miała naprawdę zły dzień i dlatego tak powiedziała, co oczywiście wcale jej nie usprawiedliwa, bo mogła to zrobić w bardziej kulturalny sposób... Moje pytanie jest takie jak to jest ze współczesnymi kobietami z jednej strony żalą się ,że nie ma mężczyzn, którzy są w stanie podejść do obcej osoby i spontanicznie nawiązać rozmowę a już gdy taki się znajdzie traktują go z góry dosłownie jak śmiecia. Sądzę, że to niesprawiedliwe z Twojej strony osądzać z góry wszystkie kobiety na podstawie jednego przypadku, generalizacja nigdy nie jest dobra.

Gość paniKa.
bo to nie była TA kobieta, która się żali, widocznie ona nie ma tego typu problemów. za to Ty wrzucając wszystkich do jednego worka, nie jesteś chyba dostatecznie bystry, co?

jhjhjhjhj jak powiedziała to kobieta to odraz ją usprawiedliwiacie a jak by tak powiedział facet to byście go żywcem ukamienowały

Gość paniKa.
"jak powiedziała to kobieta to odraz ją usprawiedliwiacie a jak by tak powiedział facet to byście go żywcem ukamienowały" masz ogromny problem - GENERALIZUJESZ. to jest dopiero odpychające.

Gość gsdgsdsdhdsf
paniKa. masz ogromny problem - GENERALIZUJESZ. to jest dopiero odpychające Jak większość na tym forum a szczególnie kobiet :P Ileż to już było tematów "faceci to świnię" itp.

Gość odeszłam w ciszy
???

pisząc to robiłem pięc innych rzeczy więc błędy mogą się zdażyć

powiedziałem mam na imię ... a ona tylko spiedalaj

Gość hej mistrzu..
zycie to nie telenowela to nie bedzie tak jak filmie

Idiotka jakaś Ci się trafiłą ... :) nie łam się i szukaj dalej i pamietaj ze tak to juz jest - jak ładna to wredna :)

Gość jskjfjfi
zamiast startować do byle kogo naucz się czło9wieku czytać subtelne sygnały dziewczyn czy sa toba zainteresowane . i wtedy jak laska da ci sprzeczne sygnały załóż nowy topik i się zal, a teraz to jedyne co można powiedzieć to to co tamta laska ...

ZDAŻYĆ PISZE SIĘ PRZEZ ŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻŻ