Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość modliszka zła

jak rozwalic związek????

Polecane posty

Gość o to ja powiem...
moze to zabrzmi absurdalnie, ale nie pomyslalas, ze wlasnie przez ta cala historie dobro do Ciebie wrocilo? Los Cie uwolnil od kogos, kto nie zaslugiwal na Ciebie, kto nie kochal Cie calym sercem, a wiec i pewnie z czasem by Ci przyprawial rogi i tym samym upokarzal, nieszanowal. Byc moze dziecko ,ktore bys z nim miala byloby bardzo nieszczesliwe, moze on by sie na Ciebie wypial, bo wciaz na wzgledzie mialby Ciebie, a Ty moglabys nie byc dla niego taka matka jaka powinnas byc bo bys mogla byc rozgoryczona. Spójrz moze na to wszystko z innej strony, nic nie dzieje sie bez przyczyny, moze zwiazek z nim by Cie unieszczeliwil, byc moze los szykuje dla Ciebie cos pieknego, faceta, ktory poza Toba nie bedzie widzial swiata , ktory sam bedzie chcial zalozyc z Toba rodzine. Nie obmyslaj zemsty, bo to wroci do Ciebie, tak samo jak do niego kiedys krzywda ,ktora Ci wyrzadzil. Staraj sie myslec o sobie, to Ty dla siebie powinnas byc w tej chwili najwazniejsza, a nie on. On to juz przeszlosc, zostaw go sobie, musisz sie z tym rozprawic wewnetrznie i zyc wlasnym zyciem ,a nie jego.

Gość modliszka zla
A nocami będę im pod oknem wypiardywać marsza żałobnego aż dostaną depresji :classic_cool:

Gość o to ja powiem...
*nie szanowal *siebie

Gość modliszka zła no weselej
bo może dotrze do Ciebie że zemstą pałają ludzie mali:) te wyżej odpowiedzi są wskazówką jak dalej:)

tylko ze cięzko strasznie przestac o tym myslec....staram się wierzyć ze będzie lepiej..ale nie jest i nie chodzi tylko o niego...tak naprawde pewnie nigdy się nie zemszcze oczywiscie wsciekam się na niego strasznie i nie nawidze ale jestem tez osobą która nie mogłaby zrobić innej dziewczynie takiej krzywdy....tylko cięzko przestac myslec o tym...naprawde to nie jest proste....

Gość o to ja powiem...
nie jest lepiej, bo jeszcze sie nie wyciszylas, nie nabralas dystansu i jakby byla mozliwosc to i tak jeszcze nie dalabys sobie szansy na lepsze zycie, bo pewnie nie wierzysz mezczyznom, nie jestes gotowa na zwiazek i szczescie bo sama nie uporalas sie ze swoim bylym i tym wszystkim co sie wydarzylo. Przemysl to dobrze, ale tylko pod wzgledem swojej osoby. Jak Ty bys chciala sie czuc, jakie Ty masz nastawienie do mezczyzn, czy Ty bylabys gotowa komus zaufac i pozwolic by uczynil Cie szczesliwa, przestan myslec czy byly sie ozeni, czy bedzie szczesliwy, czy bedzie mial dzie cko, bo tym ma sie kto martwic- on i jego narzeczona, Ty tu jestes niepotrzebna, natomiast o Ciebie nikt sie nie martwi, wiec Ty przede wszystkim powinnas.

Gość Prrrrrrrrrrrr....
Najlepiej będzie jak pójdziesz na tory;) Ale nie tak od razu...najpierw napisz list do niego, do niej, a póxniej do ich parafii zaadresowany do probozczów... Bedziesz miała pewność, że ślubu nie dostaną, a Ty będziesz miała święty spokój...:P:P:P Ochłoń dziewczynko... I tak będzie się żenił z kim będzie chciał. Jak jemu to wyjdzie i jak Tobie czas pokaże. I po co takie akcje robić?? Nie dorosłaś jeszcze??:P

Gość Prrrrrrrrrrrr....
Moja była wyszła za mąż po 4m-cach od rozstania ze mną... Coś jeszcze dodać??;)