Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hela3756858664434353

Boże! BŁAGAM POMÓZCIE! On napewno cierpi:( co ja mam robic?

Polecane posty

Moja siostra kiedys przyniosla szczura i wogole sie nim nie zajmuje, mama wszystko robi, sprzata daje jedzenie itd. Ja nawet do niego nie zagladam, nie jest mój , wiec sie nie wtracam. Siostra od poczatku mowila zeby go nie ruszac i stał się dziki, caly czas tylko gryzie i jest w klatce, tzn czasami mama go wypuszcza ale na takiej mniejszej przestrzeni. Nawet go nie mozna poglaskac. I wlasnie.. wczoraj zauwazylam , ze on nie moze chodzic, ma takiego wielkiego guza na łapce i na brzuchu:( dzis zauwazylam ze ma takie dziwne oko.. on musi tak cierpiec:( co ja mam zrobic?? Jestem mlodsza od siostry, a ona sie nawet tym nie przejmuje, ja mowie ze on juz chyba zdycha.. a ona ze to dobrze..:o zaprowadzic do weterynarza?Tylko jak ? W pudełku? Do reki go nie wezme bo strasznie gryzie.. POMOCY!!

Gość AllyMcBeal34
nie zostaje ci nic innego, jak zmusic go do wejscia do pudelka(zrob dziurki :P) i pojechac z nim do weta.

Gość gsdgsdsdhdsf
Weź szpadel wykop duł,następnie wrzuć go tam i ciachnij mu głowę tym szpadlem :P a później wszystko zakop. I po problemie :)

jestescie nienormalni:O