Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

a_ja_mam_kota

Głupia sytuacja. Przykro mi.

Polecane posty

Słuchajcie . Wyszedł teraz nowy koncert Beyonce na dvd, kocham ją więc musiałam go mieć. Początkowo chciałam ściągnąć, ale zasysało bardzo wolno, jakieś 0,2 kb przez cały dzień. Więc pomyślałam ,że mem to w dupie , byłam w mieście to poszłam do Empika i kupiłam. Napisałam sms chłopakowi ,żeby przygotował się bo dziś wieczorem oglądamy koncert, a on napisał "co już się ściagnęło"? a ja ,że nie , kupiłam w empiku. A on "jaki debilek z ciebie, to po co ściągałaś , mówiłem ,że mogę ci kupić na mikołaja", a ja że wolno ściągało i nie chciało mi się czekać ,a on "to co chcesz na mikołaja, bo ja już ci kupiłem ten głupi koncert" I się okazało ,ze specjalnie powiedział mi ,że ma dziś szkolenie i musiał wyjść wcześniej do pracy ,a tak naprawdę, pojechał mi kupić, bo nie mógł słuchać ,że tak wolno pobiera i ,ze tak bym chciała go obejrzeć. :( Powiedziałam ,że nie wiedziałam i ,że może to teraz sprzedać na allegro i ,że jest mi przykro . Głupio mi , chciał mi zrobić niespodziankę a tu taka akcja.. :(