Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość carbon kid

Mój chłopak nie jest jeszcze gotowy:(((

Polecane posty

Gość carbon kid

na sex...myślałam że bał się wpadki, zaczełam brać tabletki i dałąm znać że już możemy, a on że na razie pieszczoty palcami i ustami mu wystarczą.....ehhhh idiotka.... Mamy po 20 lat

Gość carbon kid
Mężczyźni wypowiedzcie się.... Czy chłopak w wieku 20 lat może być jeszcze niegotowy????? szczerze mówiąc jestem zaskoczona....

Gość katalonian
Oczywiscie. Nie ma w tym niczego dziwnego. Gotowosc do wspolzycia nie zalezy od wieku, inteligencji, rasy czy innych czynnikow, a od psychiki człowieka. Jezeli nie jest gotowy to nie powinnas go namawiac. Facet sam zainicjuje sex jezeli uzna, ze tego chce. Jezeli chodzi CI o sex, zmien chlopaka. Jezeli chodzi Ci o chłopaka - uszanuj jego decyzje.

Gość carbon kid
najgorsze jest to że ja to zaporoponowałam...tzn. powiedziałam że możemy zacząć bo biorę tabletki...i wyszłam na niewyżytą sukę....wstyd mi

Gość carbon kid
szanuje jego decyzję ale jest mi głupio bo wyszłam na kretynkę.....wcześniej mówił że na razie powinniśmy się organiczyć bo nie chcemy wpadki....myślałam że tylko o to chodziło....

w sumie powinien Ci odrazu powiedzieć o co chodzi a nie gadać o strachu przed wpadką, sam tym wprowadził Cie w błąd. cóż,gotowość do współrzycia to chyba indywidualnie u kazdego się pojawia w takim a nie innym momencie. może być i tak, że narazie jest niegotowy. jeśli Ci na nim zależy to czekaj...

Gość knkon
Nie zgodzę się ze stwierdzeniem, że jest on homoseksualistą. Gdyby tak było to nie byłby skłonny do pieszczot, które są notabene bardziej intymne

Gość może się
poprostu chłopak boi? Weź no go na rozmowę najlepiej po butelce wina (czy czgoś tam) żeby łatwiej mu było... i spytaj o co mu chodzi... Generalnie facet w tym wieku powinien cały czas się na Ciebie rzucać (no co? tak jest i nic nikt na to nie poradzi)

Jest to normalne i nie przejmuj sie bo to on wprowadził Cie w błąd. Niemniej mając 20lat i nie chcieć sie kochac stosując zabezpieczenia to dla mnie conajmniej dziwne...dziwna normalnosc.he ogolnie raczej jest normalny ale dziwny ;)