Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zachorowywana

Czym się leczyć będąc w ciąży?

Polecane posty

Gość zachorowywana

Dziecko się rozchorowało, a ja czuję, ze łapnęłam od niego bo już mnie gardło boli i katar mam. Jestem w 25 tyg. co mogę brać? Jak się leczyć? Soki malinowe nic nie dadzą bo tak próbowałam leczyć dziecko i skończyło sie zapaleniem oskrzeli.

Gość zachorowywana
żadna z was nie chorowała będąc w ciąży?

cebule pokroic na male kawałeczki i do kieliszka i wochaj pomaga na katar miód z cytryną i odrobine wody pij małymi łyczkami ciepłą sól do np;skarpetki i na czoło a tak to lek propolis ze spirytusem 3% kit pszczeli polecił mi lekarz 5 kropli do wody

Gość zachorowywana
Kurcze mam tylko miód i cytrynę w domu, a czuję, ze jest coraz gorzej. A jeszcze jakbym czasem dostała gorączki to czym to zbić? Bo mój maluch okropnie gorączkuje przy tym paskustwie.

Gość dbgfdbbb
możesz zażyć ewentualnie coś z paracetamollem ja w ciąży zażyłam eferalgan rozpuszczalny i duuuużo czosnku i duuuużo soku pomarańczowego i miodu

mleko z czosnkiem i miodem rano i wieczorem do tego witamina c płucz gardło wodą z sola i dużo soku malinowego do herbaty wszystko będzie ok!!

ja się leczyłam mlekiem,miodem,czosnkiem,gorącą herbatą,smarowałam się VapoRubem i w ostateczności ssałam 3 tabletki dziennie np.Strepsilsu.

a jak dwa dni z rzędu mnie bolała głowa, to wzięłam Panadol-ale tylko 1 na dobę