Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andropeniss

Andro-penis, czy ktos z was stosował???????????

Polecane posty

Gość andropeniss

jakie rezultaty, wart swoich pieniedzy czy nie

Gość Merges
Musiałem wygooglać Zawsze byłem zdania że lepiej mały penis ale taki który potrafi stanąć na wysokości, zadania. Co po dużym fiucie jak Ci nie może potem stanąć Lepiej popracuj nad pewnością siebie i słuhową stymulacją erotyczną pań. To jakiego penisa zaaplikujesz pózniesz, będzie miało mniejsze znaczenie, jak będziesz miał napaloną na siebie kobietę.

Gość ;/
wcieram w swojego gnata estroge-penisa i tylko ginekomastii się nabawiłem a 35 cm jak jest, tak było... nic nie ubyło ...hormony ...;/

Gość Mat29l
Ogólnie po 5 miesiącach użytkowania (4 godziny dziennie) andropenis gold muszę przyznać, że nie jestem na chwilę obecną zadowolony. Dlatego, że dodatkowo stosuje pompkę 3 razy w tyg i efektów we zwodzie gołym okiem nie widać. Jeśli ktoś mówi, że w tym urządzeniu można wykonywać normalne czynności to albo dopiero go nosi 1 miesiąc albo nie ma czucia albo kłamie. Większość czasu można stać lub leżeć. Ale i tak dyskomfort jest duży. Po tych 5 miesiącach nastąpiło: - wydłużenie penisa w spoczynku ok 1cm w tym połowa wydłużenia to mega zwisająca skóra. Nadmiar. Wygląda mniej estetycznie. - wydłużenie we zwodzie o ok 3-4mm!! - na grubości żadnej różnicy. Urządzenie nosiłem bardzo systematycznie. Ale po 4 godziny czyli tryb specjalny. Może jak ktoś nie pracuje, nie spotyka się że znajomymi, nie ma żadnych obowiązków to może nosić te 9 godzin. Uwierzcie że po 25-40min musicie ściągnąć, rozmasowac, odpocząć. A po 2/3 godz. użytkowania trzeba zrobić dłuższą przerwę. Pozycja wyjściowa u mnie to ok 14.2. Planuję nosić rok. O postępach napiszę za kilka miesięcy.

Gość gość
matko jaka głupota,faceci zakładają jakieś urządzenia na ch...tylko po to by zaimponować jakieś dzidzie hahahha,świat szaleje

Gość TomaszzM

Raczej nie polecam mechanicznych wynalazków

Gość Facio88

"matko jaka głupota,faceci zakładają jakieś urządzenia na ch...tylko po to by zaimponować jakieś dzidzie hahahha,świat szaleje"

Ale facetki lubią zabawki 🙂