Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Smutna_15

Mam szanse?

Polecane posty

Gość Smutna_15

Strasznie boję się szkoły,a nawet nie szkoły,tylko jej uczniów. Cała szkoła się ze mnie wyśmiewa. Mam strasznie dużo nieobecności. Robię wszystko,żeby nie pójść do szkoły. Już w piątek myślę o tym,że w poniedziałek będę musiała znowu tam pójść. Zawsze przed pójściem do szkoły mam biegunkę,trzęsą i pocą mi się ręce,boli mnie głowa i brzuch,jest mi nie dobrze i wymiotuję. Zrobię wszystko,byle tylko nie pójść do szkoły. Próbowałam kilka razy popełnić samobójstwo,notorycznie się tnę. Jak myślicie,czy psycholog da mi zaświadczenie na nauczanie indywidualne? Przez to,co się ze mną dzieje zawalam szkołę. W podstawówce miałam zawsze świadectwo z czerwonym paskiem,a teraz ledwo wyciągam na dwóję. Problemem nie jest to,że ja nie chcę się uczyć,ja po prostu nie mogę. Oni nawet na lekcjach się nade mną znęcają psychicznie. Każda próba mojej mamy czy wychowawczyni tylko to zaostrza. Myślicie,że mam szanse na przyznanie nauczania indywidualnego?

Gość aaaaaaaaaana
sprobuj w innej szkole

Gość Smutna_15
Ja boję się KAŻDEJ szkoły :(

Gość takie nauczanie
takie nauczanie indywidualne, odsuniecie od rowniesnikow moze tylko pogorszyc sprawe. zaden psycholog nie pozwoli ci tego zrobic. ja bylam dreczona w podtsawowce, balam sie isc do gimnazjum. a tam okazalo sie fajnie, na nowo uwierzylam w siebie. mysle, ze zmiana szkoly jest najlepszym rozwiazaniem

Gość Smutna_15
U mnie to nie przejdzie,nawet gdy byłam na dniach otwartych w szkole brata ciotecznego trzęsły mi się i pociły ręce,bolał mnie brzuch i głowa,było mi niedobrze,serce mi waliło...

Gość takie nauczanie
ale z tymtrzeba walczyc a nie kulic ogon. psycholog powie ci to samo

Gość bnnnmbnmbnm
poczytaj o nauczaniu indywidualnym na google Jakie warunki, powinnaś spełniać, aby je mieć. Może masz tzw. fobie społeczną albo depresje :O Porozmawiaj z psychologiem :) Jeśli tak przeżywasz każdy dzień w szkole, to nie jesteś w stanie poprostu się uczyć :O Albo poprostu zmień szkołe:) Mam nadzieję, że rodzice cię wspierają:) Powodzenia.

Gość Smutna_15
Gdy każą mi chodzić do szkoły spróbuję znowu popełnić samobójstwo,tym razem mi wyjdzie...

Gość bnnnmbnmbnm
Nie popełniaj samobójstwa :O To nie twoja wina, że masz tak źle w szkole. Mówię ci, że powinni ci dać nauczanie indywidualne :) Skoro masz takie czarne myśli, to jest depresja. A depresja to też jest choroba. Porozmawiaj z psychologiem, czy też dyrektorem szkoły. Nic nie masz do stracenia. Nigdy się nie poddawaj :) Życze ci powodzenia :) 🌼

Gość Smutna_15
Myślisz,że daliby mi do końca gim? Albo choć do końca roku szkolnego?

Gość fhujdvbu
Kochana moja, mój brat ma to samo! Jeśli masz mądrych rodziców to pogadaj z nimi a jak nie to pokaż im ten mój wpis, masz fobie społeczną, musisz sie leczyć lekami albo terapią grupową i to nie do psychologa tylko marsz do psychiatry. Z tym sie nie da walczyc to choroba :( przykro mi współczuję Ci ale tylko to mozesz zrobić dla siebie czyli isc do lekarza psychiatry, POWODZENIA!

Gość fhujdvbu
Co rodzice na to ze sie boisz szkoly?

Gość bnnnmbnmbnm
Powinni ci dać aż do momentu wyzdrowienia :) Musisz to leczyć :) Walcz o swoje życie, nie poddawaj się :) Porozmawiaj z mamą i tatą :) Pokaż jej ten topik, twoją chorobe trzeba leczyć.

Gość Smutna_15
Moja mama interweniowała w sprawie dokuczania mi,ale to tylko zaostrzyło sprawę. Teraz namówiłam ją na wizytę u psychologa,żeby załatwić ind...

Gość hghjbkjbnkj
:)

Gość Smutna_15
Mam wizytę u psychologa dziś o 12:45. Trzymajcie kciuki