Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kum kum

Zauwazylam ze chlopak w mojej obecnosci ..

Polecane posty

Gość kum kum

się śmieje ;) ogólnie jakiś pobudzony jest, rozmawiamy normalnie bez usmiechów etc.,a on wgapia sie i cieszy.na poczatku pomyslalam ze to ze mnie,ale chyba jest wszystko w porządku skoro inni takich scen nie urządzają ;) Rozumiem ludzi którzy są przyjaciólmi,sama obecnosc cieszy ale my sie slabo znamy. dodatkowo wiem,ze ma jakas dziewczyne na oku :| wiec czemu sie tak zachowuje?

Gość superbitch
bo mysli nie tym co trzeba.

Gość kum kum
:o

Gość kum kum
Ale on ma jakaś laske na oku,chyba sie zakochał z tego co słyszałam - ale nie wiem o kogo chodzi... Niby to nic takiego ale trwa to od początku naszej znajomości( 3 ms.) wiec sie zastanawiam .. Rozwazałam juz kilka wariantów - jednym z nich mogłaby być uprzejmość,ale hm... ja do niego taka nie jestem.Traktuje normalnie jak każdego. Wiem ze nie powinien,ale wyzywa czasem kogoś, cos w typie "zamknij dupe" etc, nie szczedzi slow, mnie nigdy nie wyzwał,moze poprostu mnie lubi .. ale znowu to sie wyklucza bo zauwazylam ze do blizszych sie tak nie cieszy ;) hehe

Gość kum kum
podniecam? chyba nie.. moze kpi sobie ze mnie ?:-o co najlepiej zrobic? ;) odwzajemniac non stop usmiechy?

Gość kum kum
up ;):P

Gość kum kum
chyba za pozno sie odezwałam :(

Gość kkkotek27
jeeeju no ma takie specyficzne poczucie humoru, że ciągle sie śmieje i jest wesoły..a Ty tam wymyślasz cuda niewida..

Gość Wujaszek Henryk :)
pewnie się masturbuje, to wywołuje na twarzy taki efekt