Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsclds,c

kupilam wreszcie jedwab i mam tluste wlosy

Polecane posty

Gość dsclds,c

chyba za duzo dalam...

Gość taaaasooobieeejaaa
chyba na pewno.... jedwab używa się na końcówki delikatnie :) musisz wyczuć ilość :) lepiej po trochu i najwyżej jeszcze raz nabrać i przejechać włosy niż za dużo :)

Gość noele*
tak czy inaczej niezależnie jaką dasz ilość, włosy się będą bardziej przetłuszczać ... Wiadomo im mniej, tym lepiej:)

no prosze, dobrze wiedziec:) tez sie zastanawialam czemu na mnie tak dziwnie dziala ten jedwab ze czuje jakbym miala tluste wlosy. nie wiedzialam ze stosuje sie tylko na koncowki (kupilam opakowanie za granica i nie wczytywalam sie w ulotke)

a jak właściwie działać powinien ten jedwab? wcierałam kilka razy we włosy, ale specjalnej różnicy nie widzę... tyle tylko, że ładnie pachnie, no i skóra robi się delikatna, na włosy jednak nie podziałał.

dzis zrobilam tak jak radzilyscie, czyli nalozylam tylko od mniej wiecej ramion. fajnie blyszcza i sa miekkie

Gość nananananananan
Nieprawda,że na same końcówki się używa. Normalnie rozprowadza się na długości całej tylko faktycznie bardzo malutko. On przecież chroni przed wysoką temp suszarki, prostownicy. I ja mam krótkie włosy i myję codziennie ale to już od zawsze,nie przez jedwab Włosy po jedwabiu są lśniące i miłe w dotyku

Gość zapytam zapytan
A jaki skład ma ten jedwab? Ma w INCI hydrolyzed silk czy takie cosie kończące się na -cone (dimethicone np.)?