Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdasdfafa

faceci się do ciebie często zalecają bo ładnie wyglądasz? wejdz

Polecane posty

Gość safdfasdf
ja ma na dysku zdjęcia paru aktorek np Friel czy Gainsborough i często przed snem się na nie patrze i sobie wyobrażam, że z nimi jestem i lepiej mi się zasypia no sory że jestem taki żałosny, ale coś czuje że nie ja jeden a tu w tym burdelu się nagle zrobiło kółko niedzielne :o

Gość safdfasdf
czyli można podziwiać urodę i fantazjować na temat kobiety tylko i wyłącznie wtedy gdy ma się realny zamiar przelecenia jej? inaczej to nie normalne?

Gość fghgfhf
temat podniose jak plebs pójdzie spać co będzie już niebawem bo przecież trzeba z rana myć podłogi w Tesco bo dziewczyna nie jest z plebsu i dlatego interesuje mnie zdanie innych dziewczyn też nie z plebsu :o

Ja jestem naprawde normalna kobietą. Ogólnie wyobrazanie sobie że się kocha z dziewcyzną, ze jest jego żoną.. jest dla mnie anormalne.. :o i już. Moje zdanie.

Gość o kuuurwa co za ciota
wyobraza sobie ze jest z aktorka, buhahahhahaha no nie moge!!! :D

Gość nienormalne to jest to
że tak was to boli że się koleś podnieca naprawdę ładnymi laskami (pomimo tego że nie ma u nich szans), a nie średniawymi i paszczurami (pomimo tego, że takie łatwo by mu dały). ta która najbardziej na niego najeżdża musi być największym pasztetem

akurat, każda sobie może napisać, że nie jest pasztetem, nawet sobie może to wmówić, ale nie znaczy to że nim nie jest... Powinien być jakiś mechanizm żeby np. autor tematu mógł zaznaczyć "pasztety nie mogą tu pisać" i żeby blokowało pasztety ;)

więc pasztety muszą być wkoorwione, że autor tematu woli się wirtualnie ślinić do naprawdę ładnych zamiast ruchać pasztety. ładne dziewczyny mają zazwyczaj świetny charakter i poczucie humoru i raczej nie robiłyby problemów

Czyli jednak poczucie humoru - więc musi się to wydawać smieszne. Tak wydaje się smieszne i nienormalne ;) Ja jestem inna, ja sobei nie pozwalam na takie ytuacje.. nawet bedac w klubie szlag mnie trafia widzac sie sliniacych gosci bo wiem że chodzi im o jedno :o Szanuje się i chce być szanowana.. A takie sytuacje jak np proszenie o zdjęcie by wyobrażać sobie jakieś rzeczy związane ze mną dla mnie są niekomfortowe psychicznie dla mnie :)

Zresztą nawet krępujace to jest dla drugiej polowy, bo wyobrazcie sobie ze kobeita ma faceta ( ja mam więc może stąd moje negatywne nastawienie) I wysyla obcym facetom swoje zdjęcia :o I wyobrazcie sobie ze np. Macie kobiete która tak robi, jaklbyscie się czuli ?:D Bo dla mnie naprawde to jest dość chore:)

Gość fdsafdfs
chore to jest to że się boisz swojego faceta i jego zazdrości; mam nadzieję że ci każe chodzić z chustą na ryju

nie boje się swojego faceta :D i nie jest chorobliwie zazdrosny ani ja :D Ale naprawde dla mnie to nie jest normlanie, nie jestesmy osobami publicznymi by rozdawać zdjęcia na prawo i lewo :D Nie chodze z chustą na TWARZY, bo nie mam takiej potrzeby :D Mój zwązek jest zdrowy

a chore to jest życie w takim nirealnym świecie własnych wyobrażen. Nie lepiej ruszyć dupe i znaleść kobiete.. PRAWDZIWĄ do której można się rpzytulić, ktora będzie jego Zamiast zbierać zdjęca kobeit które mu się podobają i wyobrazać sobie że z nią jest?:D czy to nie jest chore? Uważam ze to podpada troche pod problemy psychologiczne..

Gość fghfghfhf
dziżes, ma ruchać tą która mu da i potajemnie wzdychać do tej która naprawdę mu się podoba? :o bo przecież sobie nie wmówi że ta która jest w jego zasięgu jest jego wymarzoną :o tak, wiem, większość ludzi tak żyje bo się boją samotności, ale to nie jest normalne

Nie ale zamykając się w czeterch scianach ze zdjęciem ukochanej któa nie jest do zdobycia jest troche paranoiczne i napewno nie sprzyja temu by znalazł nowy obiekt westchnień, prawda?

Gość agdsdsfsd
dżizes, przecież wyraźnie napisał, że przegrał życie i ma już dość walki tak cie to boli?

Gość dołączę się
Cudowna Wenus :) ja jestem Twojego zdania, ale oni tego nie skapuja..

Gość agdsdsfsd
może chciałby jej zdjęcia właśnie dlatego, że jej nie zna bo wszystkie ładne dziewczyny które zna są płytkie i tępe i chciałby się łudzić, że chociaż ta jedna jest inna

A on rozumiem pięknośc wielka że szuka tylko ŁADNEJ :) Swoją drogą jeśli jest tak wymagający to nie dziwne że jest sam.. Mam znajomą co całe zycie sama bo szuka księcia z bajki, każdy dla niej jest zły :) Przegrał zycie- łatwo to napisać, trzeba po prostu dostrzeć że równie łatwo jest z życia skorzystać.. Pewnie siedzi ciągle przed cs'em albo bra w xboxa :) - to nie jest przegrane zycie.. Po prostu trzeba się ogarnąć. Zresztą juz pisałam dzisiaj na kafe.. Aby stwiedzić czy sie przegrało czy wygrało zycie.. to trzeba to CAŁE swoje zycie przezyc. Czyli mówiąc szczerze stwierdzić to można na łożu śmierci. A autor skoro zachowujes ie tak nie dojrzale napewno nie jest po 50 i cale zycie ma przed sobą:) Więc zamiast zamykac sie w pudelku niech wyjdzie do ludzi i nie czeka na królewne z bajeczki.

Do mnie szalecają przystojni chociaż nie należę do dlatego uważam ,że my brzydkie pasujemy do przystojnych. Umiemy ich docenić i z nami by było prawdziwe szczęście. Z ładną chodzi tylko o sex.