Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asia1777

Sponsoring, znalazłam sponsora ale boje sie spotkania

Polecane posty

Witam, wiem że już jest tutaj dużo takich wątków o sponsoringu ale chciałam opisać dokładnie mój przypadek i prosze o odpowiedzi dziewczyn które miały z tym styczność, chociaż i tak wiem że bedą sie wypowiadać także osoby inne w których wypowiedziach bedzie wiecej przezwisk niż normalnych zdań ;) Mam 20 lat mieszkam w małym mieście wiec o sponsora trudno ale znalazłam chłopaka(sponsora) 30 km ode mnie. On ma 28 lat.Zawsze byłam porządną dziewczyną, mam chłopaka już od ponad 2 lat. Z nim przeżyłam swój 1 raz. Dopiero jak pojechałam do pracy w tym roku na wakcjach to sie "rozkręciłam" oczywiscie w negatywnym znaczeniu. Tam spałam z chłopakiem który też miał 28 lat nie czułam nic do niego. A do szukania sponsora zmusiło mnie to że mój tata sobie znalazł nową babe i ona mu pomieszała w głowie. Moja mama nie żyje od 10 lat. A od kiedy tata znalazł sobie tego babsztyla ja nie dostaje na nic bo ona mu zabrania. Dostaje 25 zl na karte i 20 na moje potrzeby na miesciac...czasem mi da w ciagu miesiąca dyszke wiecej lub dwie i tyle...ubranie kupie raz na ruski rok.Dlatego pojechałam do pracy na wakcjach i harowałam od 7 rano do 12 lub 1 w nocy. Wiem że i tak mnie potepicie. Za pare dni mam sie spotkać z tym sponsorem ale on jakieś wałki robi. Prosze go żeby mi wysłał zdjecie nie po to że chodzi mi o jego wygląd czy jest przystojny czy nie tylko czy nie ejst jakimś starym dziadem pedofilem. On mówi że nie bo ma taką zasade...Później mi pisze sms że jutro zadzwoni i sie umówimy ale że ma chrypke i zebym sie nie bała to jest bardzo podejrzane. Boje sie że coś mi zrobi gdzieś wywiezie itp. Zaproponował mi 150 za spotkanie które ma trwać około 1,5 godz. 2 razy w tygodniu bo ja powiedziałam że mam teraz mature w tym roku i wogóle dużo obowiązków. Zgodził sie. Dziewczyny które są obyte w temacie poradzcie mi coś i jak wogóle wygląda takie pierwsze spotkanie ze sponsorem i czy wy też obawiałyście sie że wała wam zrobi?

żal mi Ciebie dziewczynko, ja miałam podobną sytuacje też bez matki i ojciec z inną i jeszcze do tego brat w więzieniu i agresja w domu, ale ja się nie dałam skończyłam liceum i poszłam na studia co pozwoliło mi się na wyrwanie z domu, dostałam pracę jako nauczyciel, a teraz jestem sobie w UK i pracuje w przedszkolu. Tylko trzeba walczyć o siebie, a nie się poddawać i iść na łatwiznę... jak możesz myśleć, że to Ci potrzebne?

Gość gdzie ten śnieg
powinnaś sobie poszukać sobie prawdziwego sponsora, a nie chłoptasia, prawdziwy sponsor by zarezerwował nocleg w hotelu (tam jest w miarę bezpiecznie), a ten wywiezie ciebie do lasu..... jeszcze może jego kumple bedą zrezygnuj z niego

najzwyczajniej w świecie dostaniesz eterem po ryju i obudzisz się w burdelu w Hamburgu otoczona ciapato-czarną, niekompletnie przyodzianą zgrają.

Gość lidzia samosia
to nie zaden sponsoring to jestes jak zwykla przydrozna kurwa. sponsoring to troszke lepsza dziwka ktora daje sie bogatym,umawia na kolacje ze sniadankiem

współczuję ci ale jak kiedyś tu pisała pewna dziewczyna - facet obiecał jej 150 zł,zerżnął w aucie i włożył jej kase za dekolt a ona w całym tym szoku poszła a później zobaczyła że dał jej 30 zł wydaje mi sie że tobie też taki sie trafił

pisałam żeby nie wchodziły tutaj osoby które mają gówno do powiedzenia i tylko umieją powyklinać. wiem że źle robie jeszcze sie nie zdecydowałam i nie wiem czy sie zdecyduje a wy na pewno nie jesteście świeci i jeśli macie o tym gównianie pojecie to lepiej nie piszcie tutaj bo i tak tylko mi sie z tego chce śmiać jedna potrafiła tylko coś mądrego napisać i dziekuje za rade ;)

Dokładnie, KOLEJNA- myślą, że jak nie nazywa się to prostytucja to jest mniej upokarzające, a tak nie jest!!!! Dziewczyno do nauki się weź i staraj się chociażby o alimenty do ojca, zrób coś, a nie myśl o dawaniu D...

150 za pol tora godziny? To dziwki biorą tyle za godzine... Kurcze niezły sponsor. Ty dowiedz sie co to sponsoring bo pojęcia nie masz chyba. Jak sam uważam że to zwykle kure...o to jednak troszke innego typu bo sama wybierasz klienta i kasa duzo wyższa poza tym czesto nie ogranicza sie to tylko do zapłaty za numerek. Weź sie do roboty bo cale zycie d sie nie da zarabiać bez uszczerbku na zdrowiu...czesto tez psychicznym. Albo choc znajdź faceta na poziomie z kasa a nie goscia co płaci jak prostytutce przy drodze.

Gość oszukana cwana gapa
dziewczyno to jest niebezpieczne! Pomysl troche. Jeszcze Cie kilku zgwalci albo co

Gość szzzzszeszzsdeszszsszexzfdszsz
kochana ja tez mam nie ciekawą sytuacje .. mama pije , taty nie ma .. a ona zabiera alimenty nic mi nie daje .. a musze opłacać lo zaoczne .. teraz tez szantażuje , że nic nie da . Ale nie myśl o najgorszym . :(( Dasz sobie jakoś radę .. jeszcze Cie wywiezie , do jakiegoś burdelu i tyle z tego będzie . :(

taka bieda zmusza właśnie za branie sie za jakiegoś typa :O a może wyjdzie do ciebie jakiś Kononowicz co odłożył z renty i będzie ci kazał polizać swój niedomyty tyłek? :O albo zbok , sado-macho lub inny wynalazek nie ryzykuj i nie umawiaj sie w ten sposób

Gość jakie tańsze
ale ty nie piszesz o sponsoringu sponsoring trochę inaczej wygląda a ten facet zwyczajnie chce zaruchać

ja wiem ze strach i stres jest zawsze ale tym razem masz slusze watpliwosci i nawet nie wiesz co cie moze spotkac... ;/ kazdy jakikolwiek sygnal od niego budzacy twoja watpliwosc powinien byc dla ciebie powodem aby to odwolac. nie warto ryzykowac. tym bardziej dla takich smieciowatych groszy 1.28 lat to za malo, wybiera sie starszych, zonatych facetow ktorzy maja powody aby szukac kochanki po kryjomu i ktorzy beda sie bali cie skrzywdzic bo zona sie moze dowiedziec 2.wybiera sie facetow bogatych i wyksztalconych ktorzy sami z siebie zgadzaja sie na hotel i zapraszaja na kolacje itp a jak mu szkoda na hotel to niech idzie do burdelu 3.pierwsze spotkanie MUSI byc tylko zapoznawcze i w miejscu publicznym, pelnym ludzi 4.kasa ktora ci zaoferowal jest smieszna bez wzgledu na to jak spora ci sie teraz wydaje bo jestes bezrobotna. ten typ nie smierdzi groszem (to wstyd tyle zaproponowac za seks) a co za tym idzie nie ma dobrej pracy, nie ma wystarczajacego wyksztalcenia i manier zeby dobrze obejsc sie z dzi_wka. Do takiego ukladu potrzebny jest naprawde niesamowicie kulturalny facet na poziomie bo inny ci albo leb urznie, albo cie zeszmaci sam na sam, albo oszuka na kase a wtedy pojdziesz sie powiesic bo jako poczatkujaca masz slaba psychike. jestes mloda i swierza w tym, oni takie lubia i mozesz zarobic sporo kasy...ale mozesz tez zle skonczyc;/ uwazaj

tzn on mi pisał że nie tylko seks że też bedziemy chodzic do kjanpy, imprezy, hotele...ale po tych wpisach chyba sie bardzo mocno zastanowie

Gość oszukana cwana gapa
sluchaj, skoro pracodawcy w relacji pracodawca-pracownik sa w stanie zawrzec umowe na rok z zamiarem oszukania pracownika i zatrudnienia tylko na 1/4-1/5 tego czasu, skoro ludzie robia sobie rozne swinstewka, jak moga zrobci bezkarnie, skoro wreszcie dziewczyny prowadzace tego typu"dzialalnosc"miewaja ochrone tzn., ze to nie jest takie proste. Jestes zdesperowana, ale jesli masz inna mozliwosc pracy to nawet narob ulotek i rozdawaj ludziom wyxchodzacym z marketu. Moze jakas kobieta potrzebuje pomocy do sprzatania, do dziecka.

Gość oszukana cwana gapa
on Ci mogl pisac cuda wianki, a to sa obiecanki-cacanki i zrozum, ze nikt sie nad nikim nie lituje. Ludzie wykorzystuja drugiego i co potem zrobisz? NAwet jak wyladujesz w psychoatryku to nie bedzie Ci wstyd sie przyznac po co tam szlas?

Gość hghghghg
dlatego moja sama nigdzie nie pojedzie bo nie potrafi kurwa odmowic i chuj embargo na wypady. jak sie nie podoba to tam kolejka lasek do mnie jest idz zobacz za okno lol

Gość buhahahahahaaaaa
powiedz mu że za 150 zł to on ci może ale polizać buty :D

Gość babciaJolka
Czasy sie zmienily. Mam 40 lat i poukladane samotne zycie. Nadal jestem atrakcyjna, jednak stracilam wiare w poznanie uczciwego faceta. Sama umowilabym sie na takie spotkanie sponsorowane. Nie wiem jednak jak spotkac i gdzie szukac sponsora. Jak zachowac srodki bezpieczenstwa?

Gość jontek czewa
40 lat i nie masz kasy?

Gość kaRinKa_
jak się boisz spotkania to wyślij koleżankę :)

Gość kaRinKa_
albo idź z tatą :classic_cool: