Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lukresja

Jak zrobić przeźroczyste tło w obrazku?

Polecane posty

zbereznik ja ten obrazek podalam dla przykladu ze chce otrzymac wlasnie cos takiego wiec on juz mial przezroczyste tlo wiec tutaj wcale nie zablystles!!! nie udalo ci sie :D

to w czym problem...? mam wyciac tlo z kwiatkow kiedy tlo jest juz wyciete... rozmawiaj ze mna normalnie... ;)

no ale zrobiles:) no mniej wiecej;) to jak usówasz białe tło?:) chyba nigdy sie nie naucze:/

to powiedz jak? bo mi psycha siada juz przy tym hehe:) a na paincie da sie to zrobic? bo czytalam gdzies ze niby tak

oj kobietki, tylko wam kwiatki w glowie... :D nie wiem jak w paincie, ja robie w corelu i photoshopie, z ta roznica ze zamiast bialego jest krajobraz a zamiast kwiatow budynki...:) musisz miec program ktory pracuje na warstwach... potem jak bedziesz to wklejac na bloga to tez musisz zrobic to odpowiednio zeby obrazek byl tlem. generalnie przodka chcialem ci wyslac... ale jeszcze bedziesz miala przez to koszmary... :D

oj dobra dobra nie wywyzszaj sie znow az tak, nie jestes znow az tak duzo starszy a ja znow az taka glupia nie jestem tylko z ty sobie nie moge poradzic:) jak bym wiedziala to moglam dac inne foto hihi;)

ja caly czas czekam... ;) juz nawet powoli spac sie mialem zbierac... :D przeciez ja was znam kobitki... wyslij na zbereznik85@gmail.com ile masz lat mloda damo?;)

oj to nie chodzi o jedna fotke tylko kilka i te kilka chce polaczyc i zrobic tzw baner:) a 20 latek mam:)

hehe widze ze apetyt rosnie w miare jedzenia... :) co to za bloga prowadzisz? to ma byc konkurencja dla kafe? ;)

aj taki sobie;) heh jaka konkurencja:) z moja wiedza a raczej nie wiedza nawet takich prostych rzeczy:/

no pochwal sie pochwal... przeciez chesz...:) na jaki temat w ogole? cos w stylu "jak uwiesc faceta w 10 minut, poradnik dla zoltodziobow..."?? :D:D:D:D

phi ales wymyslil:D nic zwiazanego z facetami, dla mnie faceci to kosmici i bez uczuciowe istoty:(

hhahahaa... to na to poradzi tylko egzorcysta... :D:D:D:D:D to jakies twoje hobby ten blog?

hehehe:) oj no cos taki ciekawski, lubie po prostu i juz:) lepiej mi powiedz jak to tło w photoscape zrobic;)

kiedys znajomy prowadzil bloga, na lazarskim, na temat robotow. potem zalozyl mala firme i zaczal uczyc dzieci zabawy robotami... a ostatnio na kafe widzialem topic, gdzie jakas dziewczyna pyta co kupic mezowi na gwiadzke i jako pomysl podala robota wlasnie od tego kolegi... :D:D:D strasznie sie usmialem...:) te blogi to nie glupi pomysl...:)

a nawet na to uwagi nie zwrocilam, ja tam nigdy na bledy nie zwracam uwagi bo sama je robie:D