Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość butelka dla 6tyg bobasa

karmienie niemowlaka,prosze o porade !

Polecane posty

jak to jest u was? ,czy karmicie rowno co 3-4h? Bo mojemu sie zdarza czasem co 2h a czasem co 5h dostaje 100ml bebiko a w miedzy czasie piers(gdzie zaznaczam ze nie mam duzo pokarmu bo sciagam 0ml badz 20ml :/ wiec to tylko na dokladke ,na desrer ;) ) a na pudelku jest 120 ml 6 razy na dobe zastanawiam sie czy dobrze go karmie? Moze za duzo? Juz sama nie wiem! Doswiadczone mamy pomozcie

upup

upupup

cześć, u nas było regularnie,co 3 godziny :) ale z przerwą na nockę:)

moj synek Bebiko jadła co godzine,w ogole sie nim nie najadał.Zmieniałam na Humana Plus i jadł co 4 godz a teraz majac juz 9 mies spi całą noc na nim Nie polecam tego mleka i lekarka nasza tez nie poleca bo mowi ze czesto uczula u nas tez tak było.Cena mała ale mało korzysci.Oczywiscie komus moze podpasowac i nic dziecku nie bedzie,ale czesto słyszałam złe opinie na temat tego mleka. 6 tygodniowe dziecko powinno jesc co 3 godz

moj synek Bebiko jadła co godzine,w ogole sie nim nie najadał.Zmieniałam na Humana Plus i jadł co 4 godz a teraz majac juz 9 mies spi całą noc na nim Nie polecam tego mleka i lekarka nasza tez nie poleca bo mowi ze czesto uczula u nas tez tak było.Cena mała ale mało korzysci.Oczywiscie komus moze podpasowac i nic dziecku nie bedzie,ale czesto słyszałam złe opinie na temat tego mleka. 6 tygodniowe dziecko powinno jesc co 3 godz

dzieki za odp :) moze jeszcze sie ktos wypowie?