Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paprota

mąż mnie zdradził-co dalej

Polecane posty

dziewczny, jak dależ żyć? 3października odkryłam pięknego smsa, po korym życie się skończyło. mam 2 zieci i 15 letni staż małżeńki włśnie się dowiedziałam iż nie ma o czym ze mną rozmawiać wypalił się , i jest ze względu na dziec, coż dodam tylko iż jest zima nie ma on pracy liczy na mnie i teraz udaje,że się stara ratować małżeństwo, co ja mam zrobić? nawet nie wiem czy go kocham tak jest mi przykro tym bardziej iż powiedział prosto w twarz nie kocham Ciebie, dziewczyny jak się podnieść jak żyć dalej być czy nie być z nim?

Gość do Paprota
skoro czujesz, że on jest z Tobą, bo nie ma gdzie isć, powiedział, że Cie nie kocha a Ty sama nie jesteś pewna swoich uczuć to może poproś, żeby się wyprowadził? Jak możesz nabrać dystansu do wszystkiego, skoro on ciągle jest w Twoim życiu.

Gość Lag
Witam. Zrób mężowi na złość i odwiedź forum lagata.pl. Zachęcam do rejestracji i pisania postów - na forum istnieje duża swoboda wypowiedzi i można wypowiedzieć się na wiele tematów. Adres naszego forum: http://www.lagata.pl/ Zmiana wyglądu forum - lewy dolny róg strony i pasek z alternatywnymi skinami. Pozdrawiam.

Gość dziewczyna31
mam tak samo, moj swiat legl w gruzach 26.10, po kilku miesiacach pytan, co sie dzieje i jego odpowiedzi,ze nic, przejrzalam telefon i moje zycie rozlecialo sie na kawalki, znajomosc 10 lat, 5 lat malenstwa, 3 letnie dziecko