Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hekta:)

pytanie apropo telewizji N

Polecane posty

mam takie pytanie.Ile placicie za swoje enki?Bo ja mam tylko podsawowe kanaly bez szaly zadnego,a ponoc placimy 100zl:/ chce to sprawdzic.

podbijam

Gość agnaaaaaaaa
Ja mam N na karte, jak doladuje za cały rok to wychodzi mi miesięcznie ok 15 zł. klanały mam podstawowe.

ja pierdole co za kanal:/ zaraz hoooj mnie strzeli...no to wyglada na to,ze moj laduje mi scieme z ta enka i wspomaga finansowo swoja mamusie.Normalnie mnie szlak jasny trafi.

i co ja mam teraz zrobic ja nie chce sie z nim klocic znowu o te kobiete.Ja i ona nienawidzimy sie maksymalnie.Ale nie moge pozwolic,zeby on ciagle ja wspomagal,bo my tez mamy wydatki,tez chcemy cos odlozyc.Trzeba mieszkanie kupic.Mieszkamy w UK wiec on przelewa te pieniadze na enke matce na konto,zeby placila.No ale ostatnio to przebil wszystko.Powiedzial,ze nie placil za enke przez caly rok i matka za niego placila.Wyslal jej 1200 zl na polskie.Myslalam,ze mnie krew zaleje ale nie zrobilam awantury wtedy.Co za babsko.Jak ja mam jej dosc serdecznie!

i kurva on tez mi juz uszami wychodzi.Syneczek mamusi.Ona wiecznie poszkodowana jest przez los.Czynsz placi jej wlasna matka,ktora mieszka z druga corka swoja,a nie z nia.Sama ledwo zyje ale placi.A ona codziennie normalnie szampansko spedza wieczory.Pije tyle,ze moja matka po takich ilosciach by sie przekrecila!Pali papierochy!Ale na czynsz juz nie ma.A nie daj Boze niech ta babcia biedna umrze to moj bedzie pewnie placic jej to mieszkanie(no moze na spolke z bratem jak dobrze pojdzie).Nienawidze tej staruchy.I kurva zrobie dym za te klamstwa swojemu.