Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja pierni...czeeeee

własnie potracilam czlowieka

Polecane posty

Gość ja pierni...czeeeee

ktory wyskoczyl piajny pod samochod naoblodzonej drodze i pomimo tego ze staralam sie go wyminac to nie bylo szanas zeby do nie potracic :(piajny chcial skroci sobie droge wiec przeskoczyl przez barierke z przystanku tramwajowego na trzypasmowa droge, prosto pod moj samochod:(po zdarzeniu od razu pobiegal do niego, razem ze mna podbiegl pan z drugiego auta, podniosl go i okazalo sie ze jest caly pijany i ledwo belkotal, powiedzial ze nic mu nie ejst i zwial, co teraz robic???jestem zalamana;(

Gość ja pierni...czeeeee
samochod był ubezpieczony w PZU , koloru czarnego , czy jest szansa ,że dostanę zniżki na spoiler w intercarsie?

ucieczka z miejsca wypadku mógł być w szoku, jak mu sie coś stanie np zatruje sie alkoholem to i tak ciebie obwinią

Gość Ewaldi
na początek to wytrzeźwiej a gdy rano się obudzisz to przeproś tu wszystkich na forum za swoją głupotę

Gość aliksandra nie pierdol
tylko pomóż jak już musisz się odzywać :O :P autorko, pogadaj z pacanami z posterunku. zgłoszenie zrób i będziesz choć częściowo kryta jakby co. masz jakichś świadków?

Gość dsvfsvfs
jestes normalna? :O potracias czlowieka i pojechalas do domu :O chuuj z tym ze byl zalany i cos belkotal.. mialas go wziac do szpitala. Powodzenia 🖐️