Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Nuno27

niemieckie pampersy active fit

Polecane posty

jak w temacie czy któreż z Was używają, jakie macie opinie na ich temat

Gość Zajebiste sa szwedzkie Libero
mialam kilka razy z Allegro. Rewelacja! Szkoda ze u nas juz ich nie ma w sklepach.

Gość Aroma Cafe
Ja uzywalam,ale nie polecam.sa cienkie,niby wygodniejsze dla dziecka,ale duzo czesciej trzeba zmieniac przez to,nie sa tak chlonne jak te zielone. I mala,choc nigdy sie nie odparzala,przy tych pampersach miala czerwona dupke:o

co prawda kupa strasznie śmierdziała, ale jedzona z tego pampersa smakowała wysmienicie

Gość gr..................
Chodzi o te nowe ? Ja mam francuskie... dla mnie sa rewelacyjne : dwa razy ciensze od tych wczesniejszych a tak samo chlonne :)

Wal się podszywie. :o

ostatnio sama zwaliłam kloca w tego pampersa i się zmieścił. nie był oczywiście taki smaczny, ale dało się zjeść :classic_cool:

"bierę w papę"

Gość Aroma Cafe
ostatniego stolca miałam w momencie, gdy sikorka-bogatka przysiadła na brzózce pod którą przykucnęłam. po czym zwróciła się ku mnie z zatkanym nosem i głośno zakasłała kha-kha..!!

Gość fdhgfcj
active fit sa super, polecam

Gość Moja jest z 14 lutego i jada
używałam active fit przez kilka miesięcy (nowa wersja - cieńsze) i niestety ale bardzo się zawiodłam , zreszta opinii negatywnych jest cała masa gdyż pieluchy zwyczjanie przepuszczają mocz i nie wytrzymują . Moje dziecko 14 miesięczne (wcześniej 12 miesięczne jak stosowałam ) sporo pije ale nie więcej niż dzieci w tym wieku a po 1,5 godziny około pielucha pękała w szwach i moczyła body i sodenki a że nakupiłam tego kilka paczek (nikt ze znajomych nie chciał ) to zaczęłam je stosować jako podkład podczas przewijania albo wkładałam jak mała potrzebowała na pół godziny przed kąpielą i w każdej takie sytuacji , w żadnej innej sie nie sprawdziły. Na codzień używam a właściwie powróciłam do baby dry ale co mnie zaskoczyło to jak mąż zakupił ostatnio w Pl active baby i okazało sie że wytrzymują lepiej i dłużej niż baby dry ! Baby dry są suche do 2 godzin a potem już przy pachwinach czuję że zaczyna się robić mokro (tylko przez noc kiedy mało siusia jest ok na rano) a po active baby jest rewelacyjnie , sucho pomimo że po 3 godzinach pieluszka jest mega napęczniała (zmieniamy pieluchy co 3 godziny przy siku).