Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość delallalalalalalalala

grubaski ktore maja chlopakow

Polecane posty

Gość delallalalalalalalala

wpisujcie ile wazycie i jak wygladacie, chce wiedziec jak duzo grubych dziewczyn ma chlopakow. i czy powiedzialysce im ile wazycie?

Gość monikaaa___
jesli kochaja to myslisz ze liczy sie dla nich waga?? ;)

Gość trelbankiskbnuc
ale ja zadaje pytanie powaznie.

Gość trelbankiskbnuc
a sie nie lczy?

Gość monikaaa___
nie wiem.. ale jesli sa z taka kobieta to chyba im to pasuje?

Gość myślicie że normalny facet
orientuje się, ile kto waży a ile powinien? :D mój myślał, że ważę 60 kg :D

Gość trelbankiskbnuc
a ile wazysz?

Gość shazz
z moich obserwacji wynika, że waga nie ma wiele do rzeczy, jeśli chodzi o związki. znam bardzo szczupłe, zgrabne, tzw idealne laseczki bez chłopaków i dziewczyny przy kości, które mają naprawdę super partnerów. to jest tak, uroda przyciąga, ale zatrzymuje charakter. osobiście byłam grubaską i nie miałam nikogo, schudłam 30 kg i wciąż pozostaję panną (już chyba mogę nawet powiedzieć starą panną ;) ), mimo iż faktycznie wzrosło znacznie zainteresowanie moją osobą tzn atrakcyjniejszym wyglądem :P ale charakterek mam paskudny i nikt nie jest w stanie ze mną wytrzymać :P od czasu do czasu mam kogoś na krótko, w dłuższym związku byłam tylko raz i wiem już, że się do długodystansowych relacji nie nadaję. taki typ :P

Gość monikaaa___
a ile wazylas??

Gość warze 97kg i mam
super chlopaka :)

ważę 80 kg

Gość estab
tutaj będzie ich całą masa, tylko non stop siedzą na kafe, no i nie wiadomo, jeśli już któraś ma, jak ten chłopina wygląda - tutaj jak czytam każdy pasztet prowadza modela według swojej wyobraźni

Gość monikaaa___
:) ja po ciazy wazylam 85kg a kazdy myslas ze 70 :D

Gość ja wazw 55 przy
162 cm wzrostu.mam bebech i dosc masywne ramiona.chude nogi.ale jak dla mnie to jestem za tłusta tu i tam, jemu sie podoba.albo kurwa kłamie.

monikaaa :) A do autorki - to kolejny, do znudzenia, temat o tym samym. Ile razy można powtarzać, że wygląd nie zależy tylko od liczby kg, tylko jak się te kg rozkładają, czy dziewczyna jest zadbana, uśmiechnięta i pewna siebie, czy nie... A zresztą i tak zaraz się zleci stado frustratów, którzy napiszą, że i tak zmyślamy i nie mamy żadnych facetów :D

Gość Ewaldi
być może moje słowa nie pójdą w las ale Wam powiem tak, że czesto i bardzo często kobiety nawet z lekką nadwagą są zwykle uśmiechnięte i nawet śmieją się z tej swojej nadwagi , natomiast do przytulania to są SUPER kobiety i jak powiedzenie mówi można nawet konie kraźć z taką kobietą i na jabłka do Księdza skoczyć , natomiast fatalne są OSY , beż żadnego uśmiechu i należy uważać na osę szczególnie nad ranem aby swoim żebrem nie wybiła oka facetowi , to nic przyjemnego przytulić się do kościotrupa

Gość j.b.
osa... miodzio... wąska wcięta talia i okrągła pupa, aj aj aj i może nawet wie, jak poprawnie napisać kraść (a co żebro nie wybije, to sadełko zagniecie :) ) wszystko jedno ile waży, o ile jest fajną kobietą nie krytykującą innych kobiet może mieć wąskie usta, byle nie mieszała z błotem kobiet z ładnymi ustami może mieć i rzadkie włosy, byle nie twierdziła, że te z rzadkimi mają lepszy charakter może mieć i małe cycki, byle nie leczyła swoich kompleksów obrażaniem biuściastych itp. może mieć i parę kilo mniej lub więcej, byle nie niszczyła innych może być taką jaka chce, byle siebie i innych kochała, a nie nienawidziła i wyładowała swoich frustracji moje drogie panie, do ideału trzeba mieć przede wszystkim charakter i pogodne nastawienie do świata, a zwłąszcza - do lepszych od siebie i do tych najsłabszych a wy jakże lubicie gnojenie lepszych, ba, wystarczy, że ładniejszych z jaką pasją wymyślacie im wady i łączycie cechy wyglądu z cechami charakteru, przymiotami intelektu, zdradzając tym swoje niedociągnięcia urody i rozumu przede wszystkim a jak tu pokochać kobietę, która ani urodą ani intelektem nie błyszczy, a raczej zraża paskudną zawiścią, próżnością i pustką w mózgoczaszce? jak wielbić coś, co gdy tylko zobaczy okaz lepszy od siebie, zamienia się w potwora?

Gość ja sie zastanawiam
a co maja do tego cyferki na wadze? wygladam jak wygladam, a to czy waga pokaze mi 65 czy 70 to jakas roznice sprawia?