Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość luskaszok

NIetypowy problem ciążowy (?)

Polecane posty

Gość luskaszok

NIe wiem co mam myśleć.Proszę o porade... Staramy sie od kilku miesiecy o dziecko. NIE wychodziło. W ostatnim cyklu mialam monitoring. W 20 dc owulacja. Myslalam ze moze sie uda bo dobrze trafilismy w moment, ale 32 dc (a właściwie 1 dc) dostałam okres. Normalny, nie plamienie. Tyle że po 1,5 dni juz własciwie się skonczył. Miałam jeden niewykorzystany test w domu. Dziś rano (3 dc) go zrobiłam i wyszły 2 grube krechy. Zgłupiałam. Czy ja jestem w ciązy? Czy ja poroniłam? help...

Gość zrób test z kwri
i po paru dniach powtórz zeby widziec czy beta przyrasta to mogło byc plamienie implantacyjne

dokładnie, badanie z krwi- hcg, około 25-30zł po 48h powtórzyć mogło to być krwawienie implantacyjne lub po prostu w terminie miesiączki, niektóre kobiety tak mają. Jeśli masz możliwość udaj się szybko do lekarza, bo każde krwawienie może być niebezpieczne i lepiej to sprawdzić

Gość baaambaryłka
niektóre kobiety maja jak one to mowia okres przez kilka miesiecy mimo ze sa w ciazy. Albo zrób bete ze 2 razy albo proponyje za kilka dni drógi teśćik Powodzenia 🌼

Gość luskaszok
NIe mialam jak isc na bete dzis. Teraz siedze w pracy. Pójde jutro rano. Juz tez sie umowilam do mojego gin na piątek. Ale ja sie teraz denerwuje. NIe sadze ze to bylo implementacyjne, bo krwawilam zywa krwia. W normalnej ilosci. Masakra jakas... NIe wytrzymam tu chyba

żywa krew to ok., gorzej jeśli są skrzepy i mocne skurcze, to raczej kiepsko wróży w takim razie powodzenia bety nie trzeba robić rano, więc możesz po pracy iść, jeśli masz blisko labo

Gość luskaszok
Troche skrzepów było... ale nie jakos duzo. Zwyczajnie, jak przy okresie. Ale nic mnie nie boli. NIe mamjak wyjsc teraz z pracy, a moje labo czynne jest do 12 tylko...

Gość luskaszok
Miał ktoś podobne doświadczenia? Zakończyło się szczęśliwie???

skoro owulacje mialas 20dc, a 12 dni pozniej dochodzi do krwawienia, a po nim test jest pozytywny tzn. ze masz za krotka faze lutealna, by nie doszlo do krwawienia miesiaczkowego. wg mnie byla to normalna miesiaczka, ktora wcale nie wyklucza ciazy, niektore kobiety tak wlasnie maja. powinnas zrobic bete i ja powtorzyc, by wykluczyc ciaze biochemiczna (po miesiaczce poziom hcg jest nadal wyzszy, stad test poz., ale juz poziom hormonow nie wzrasta, a spada. Jesli beta wzrasta tzn ze sie udalo. Powodzenia.

Gość luskaszok
ja zrobiłam test 31 dc i wyszedł negatywny. No a teraz, po krwawieniu, pozytywny...

Gość meggie99999
Nie chce Cię straszyc ale pewnie to ciaza biochemiczna. ZTeraz to mozesz tylko zalowac ze ten test zrobilas, bo takto bys sobie spokojnie nic nie wiedziała...

Wiele o tym czytałam i lekarze również to powtarzają że czasem tak się zdarza po mimo ze jest ciąża i nic złego się nie dzieje, w terminie około miesiaczkowym pojawia się krwawienie które powinno trwać krócej niż normalne. Ale idź do lekarza żeby to sprawdzić.

Gość luskaszok
Gdyby sie to okazalo poronieniem to chyba rzeczywiscie lepiej byloby nie wiedziec... :( Grzebie w necie, znalazłam kilka informacji na ten temat. Staram sie byc dobrej mysli jednak

Gość luskaszok
Może się ktoś jeszcze wypowie... Okres jak na razie nnie powraca. Czuję sie normalnie i nic mnie nie boli.