Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariusz1991

Prezerwatywa na chudego penisa

Polecane posty

Gość Mariusz1991

W niedalekiej przyszłości planujemy z dziewczyną rozpocząć życie seskualne. Jako sposób antykoncepcji wybraliśmy na początek prezerwatywy. Jednak nie jestem zbytnio obdarzony zwłaszcza jeśli chodzi o grubość mojego członka - niecałe 11 cm w obwodzie podczas wzwodu Zakupiłem prezerwatywy durex classic. Chciałem upewnić sie czy nie bedą za duże. Po nałożeniu i w czasie masturbacji prezerwatywa marszczyła sie i nie przylegała wogóle do członka. Po wytrysku nasienie również spłynęło w dół nie pozostajać w zbiorniczku. Oznacza to iż standardowa prezerwatywa jest dla mnie zbyt duża. Czy są w sprzedaży jakieś prezerwatywy o mniejszej średnicy ?? Dodam że długość gumki jest ok ponieważ mam w długości 19 cm Z góry dziekuje za odpowiedzi. (Zgłoś do usunięcia)

Gość jak taki maleńki to kup
sobie rekawiczki lateksowe poucinaj palce i masz 5 gumek z jednej :)

w sexshopach maja wszystkie rozmairy :P idz tam :)

Gość najlepej unkaj seksu
jest niebezpieczny i mozesz sobie zycie spieprzyc... lepiej poprzestan na dotykaniu i patrzeniu!

Gość onn30lat
widzisz ja mam inny problem, zwykle gumki sa na mnie za ciasne: poprostu ta czesc nie rozwinieta do konca za mocno mi sie zaciska na penisie powodujac niekomfortowe odczucie, a te xxl sa za luzne....

Gość durex slim fit maja mniejszą
średnice, poszukaj w aptece, bo w markecie nie kupisz.

Gość Mariusz1991
Prosił bym o konkretną markę prezerwatyw przecież nie będę opowiadał sprzedawcy że mam takiego penisa Nie przesadzajcie to nie znowu taki krasnoludek http://pl.zbiornik.com/photo/3Wt0pYle/

Gość onk.3
ale malutki współczuję, marka tej gumki: Mikrogumka

Gość fghsdhgfh
durex close fix dostaniesz w aptece super-pharm

Gość martynanka
znajdź dziewczynę z wąską pochwą :P

Gość Merges
Zawsze możesz ogrzać kondoma zapalniczką po założeniu. :P Żebyś nie wziął tego na serio: byłeś dostatecznie podniecony żeby guma się nie zsuwała. Są jeszcze inne metody antykoncepcji,

Gość Mariusz1991
dziękuję za odpowiedzi Dziś spróbuję kupić te durex close fit mają średnicę 49 mm więc powinny być dobre extra save nie będą przylegać - srednica 54 mm co daje 10,8 cm obwodu .