Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

upadła4

Co mogę zrobić by do mnie wrócił?

Polecane posty

Hej mam problem i proszę o szczerą opinię, a mianowicie... Byliśmy ze sobą jeszcze jako nastolatki przez pół roku. Rozeszliśmy się z barku czasu dla siebie. Oczywiście wiele razy próbowaliśmy do siebie wracać, ale jak ja chciałam to on miał wątpliwości, a gdy on chciał ja miałam. po dwóch latach związałam się z innym facetem byliśmy ze sobą rok. Były chłopak dalej często powtarzał mi ze mnie kocha, ale dla mnie to było jak zdrada obecnego. Gdy się z nim rozstałam powiedziałam ze nie mogę mieć przez jakiś czas nikogo i mój pierwszy chłopak gdy postanowiłam to zmienić związał się z łudzącą przypominającą mnie z wyglądu inną dziewczyną. Straciliśmy kontakt na półtora roku bo ona była zazdrosna. Dziś jesteśmy oboje studentami, ja wyprowadziłam się na studia 50 km dalej ale cały czas wracam do naszego miasta na każdy weekend, on studiuje zaocznie i pracuje w naszym mieście. Niedawno rozstał się z dziewczyną. Pisaliśmy ze sobą kilka razy na naszej-klasie, wziął odemnie numer telefonu. Co dalej? Jak mam sprawić by mnie pokochał poraz kolejny? Mimo ze byliśmy ze sobą naprawdę krótko, ja przez te wszystkie lata go kochałam. Proszę o pomoc.

Gość nikogo nie rozkochasz
w sobie na siłę. ale czas pokaże, patrz na to co się dzieje i tyle.