Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i zima

Nie powinnam być z żadnym facetem

Polecane posty

Gość i zima

Od 5 lat jestem mężatką, dobrze nam razem ale mamy straszliwy problem. Ja cierpię na pochwicę i to taką ''zaawansowaną''. Leczyłam się u dwóch seksuologów, a dało to tylko tyle że po 4 latach od ślubu mieliśmy pierwszy raz... od tamtej pory (minął rok) seks uprawialiśmy tylko kilka razy... on ma dość i nie dziwię się. Oczywiście jeśli on chce coś zamiast seksu, czyli oral to ma na zawołanie. Niemożliwe żeby gość nie miał nic... ja wiem że zaraz napiszecie że jak on może ze mną być, albo że żaden facet by ze mną nie był... ja to wiem ludzie, ale ból który mi zawsze towarzyszy przy "próbach'' jest nie do wytrzymania, dlatego tak się izoluję od tego. W sumie nie wiem po co to pisze, ale chyba muszę się wyżalić, bo mi strasznie z tym źle. Ja też chciałabym bardzo uprawiać normalny seks a nie mogę, czy jest tu w ogóle ktokolwiek kto mnie zrozumie...?

Gość Pozostal
Anal.

Gość Eleeene
tak Ja Cie doskonale rozumiem. Wiem na czym polega i jak trudno sobie z tym poradzic. Trudna sytuacja dla dwojga partnerow. W leczeniu twoim powinien brac udzial partner.

Gość kozibonk
a tego nie da sie wyleczyc?

Gość polo monola + coca cola
To JEST uleczalne! Mam znajomą, która cierpiała na tę przypadłosć. Ją do leczenia zmotywowało to, że mąz zostawił ją rok po ślubie (nasciemniala mu, że chce stracic dziewitwo po slubie a nie powiedziala o horobie) no i facet ją zostawił. Załamała się ale i wzieła za leczenie, ale naprawdę potrzeba do tego świetnego specjalisty, byle kto ci nie pomoże. Mojej znajomej się udało, ale walczyłą z tym parę lat.

Gość i zima
Bardzo dziękuję za odpowiedzi, spodziewałam się bardzo nieprzyjemnych wpisów,a tu proszę, jeszcze nikt mnie nie zbluzgał - naprawdę mi lepiej. Wczoraj ponownie rozmawiałam z mężem o tym i postanowilismy, że zaczniemy znowu codziennie "ćwiczyć" a jak to nie wypali to ponownie będę chodziła do sekuologa/lub będziemy. Poprzednio do pierwszego chodziliśmy razem, do drugiego chodziłam sama. To nie takie proste wyleczyć się z tego, u mnie to trwa już całe lata, a jest na podłożu psychicznym, jednak po wczorajszej rozmowie z mężem wierzę że będzie lepiej, bo ileż można się męczyć. Jak ja zazdroszczę dziewczynom, które codziennie uprawiają seks i sprawia im to masę przyjemności... Jeszcze raz dziękuję Wam za miłe odpowiedzi.

Gość Eleeene
najwazniejsze , ze macie siebie i sie wzajemnie rozumiecie. We dwoje zawsze latwiej wziac sie za bary z problemem. Nie zazdrosc innym codziennego kochania, Ty masz milosc meza ,zrozumienie, cierpliwosc i wiare we wspolna przyszlosc. To jest dopiero skarb, ktory masz . Zreszta ,mam nadzieje uda Wam sie uporac.

Gość iioioioi
zazdroscisz? a co pizda tylko myslisz? masz meza ktory nie mysli samym hujem czyli to raczej one powinny ci zazdroscic ze nie jestes dla niego tylko worem na spreme

Gość Jakajakajaka
iioioioi a ty nie zazdrościsz czasem ludziom posiadającym mózg? I zima trzymamy kciuki, wygrana z tą chorobą wymaga wiele cierpliwości :)

Gość iioioioi
nie , bo swoj mam na miesjscu a nie w pizdzie 🖐️

Gość iioioioi
i nie sluchaj tych idiotek, wszystkie maja zajebisty seks ze swoim mega przystojnym partnerem, a jakie to one dobre sa.. niczym kurewki z burdelu...

Gość Jakajakajaka
Swój masz na miejscu? Znaczy się na półce czy w słoiku? "i nie sluchaj tych idiotek, wszystkie maja zaj**isty seks ze swoim mega przystojnym partnerem, a jakie to one dobre sa.. niczym k**ewki z burdelu..." Chyba ktoś tu ma syndrom niedopchnięcia :D I nie z powodu choroby jak autorkka ale z tej przyczyny, że jest mało atrakcyjną i prostacką osobą. Plebs.