Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ananananananna

dlaczego ludzie sa tacy :-(

Polecane posty

Gość ananananananna

matka, ojciec, brat... mam powazne problemy funansowe z ktorymi musze sobie poradzic i do konca roku na pewno je splace. chcialam pozyczyc od rodziny na buty i kurtke i ta kase NA PEWNO oddalabym im pod koniec stycznia, zawsze dotrzymywalam slowa! ZAWSZE. nierozumiem dlaczego nie chca pozyczyc teraz. chodze w butach ktore strasznie przemakaja i kurtce jesiennej z zakrotkimi rekawami. mam juz dosc. dlaczego oni sa tacy? jak ich pytam dlaczego nie pozycza to mowia: bo nie... :-(:-(:-(:-(:-(:-(

my nic na to nie poradzimy... ale jak przyjdą do ciebie kiedyś po pomoc to im powiedz że pomożesz mimo iż oni ci nie pomogli

Gość ananananananna
,

Gość ananananananna
wiem ze Wy nie poradzicie, ale moze przynajmniej podpowiecie czemu nie chca pomoc.. w dodatku matka czy ojciec? nienawidze ich, zreszta nie tylko za to! i nie pomoge im nigdy w zyciu!

Gość gdzie ci chłopcy z dawnych lat
a twój facet? tyle lat cie podsłuchuje robi testy wie ze nie masz butów i co? I płaci agentom, za wynajem domu..i nie obchodzi go ze jesz suchy chleb? niech ci odda kasę za to zwierciadło..to twoje pieniadze. Ktos chciał zrbic ci na złosc i zrobił to. Wiec zarobił ale na twojej krzywdzie. i za pomysły..służyałs rada..on korzystał i nic nawet 10%? cwaniak. gry, jolie

Gość ananananananna
nie mam faceta, a nawet gdybym miala to nie wzielabym od niego