Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SandraBuldok

Facet dostał ważnego maila, ja wiem on nie

Polecane posty

Gość SandraBuldok

Hej, mój mężczyzna kiedyś poprosił mnie o sprawdenie czegoś na jego własnej poczcie, niestety udało mi się zapamiętać hasło:) no i czaaasem wchodzę na tego maila jego, dziś zobaczyłam (sądząc po tytule), że dostał ważne pismo od jednego ze zleceniodawców w dość stanowczym tonie napisane tyt. "wezwanie do zakończenia zlecenia xyz", problem w tym, żeja wiem, a ON, on nie ma dostępu do netu i nie będzie miał do świąt, gdyż leży po wypadku samochodowym w domu (mieszkamy od siebie 300km, jadę dopiero na święta do niego, ze swoim laptopem i netem). buu, co zrobić? On musi się dowiedzieć, bo wiem o jaką firmę chodzi i że coś tam zaniedbał, mogą go czekać przykre konsekwencje.

Gość muamuaam
Zadzwoń do niego i zapytaj, czy masz może sprawdzić jego pocztę mailową, bo on nie ma dostępu a może mieć coś ważnego (jakieś niedokończone sprawy). Ja bym tak zrobiła.

Gość po prostu tak
spytaj go czy ma dostep do neta, powie ci ze nie,a ty na to czy mu posprawdzac poczte moze. jak powie ze tak, to kaz przypomniec haslo. musisz to jakos obmyslec sprytnie nie to ze ni z gruchy ni z pietruchy wypalisz z tym netem, tylko jakos tak subtelnie

spytaj się czy nie trzeba mu sprawdzić wiadomości, a poza tym to co z ciebie za babsko, chciałabyś żeby on ci grzebał w poczcie? głupia małpa jesteś

Gość muamuaam
Zresztą jeśli udowodni tej firmie, że miał wypadek i tak długo dochodził do siebie, to nic mu nie zrobią.

Gość SandraBuldok
no niby macie rację, ale po 1 poprosił mnie tylko raz i to było ze 3 miechy temu, teraz uznał, ze skoro nie pracuje od prawie pół roku, to na pocztę nikt nie piszea jak bym nawet tak zrobiła, to co mam powiedzieć "oejej kochanie, zobacz jaki fart, akurat wczoraj ważny mail przyszedł, ajk dobrze, ze miałam czyja, żeby Cię namówić na sprawdzenie poczty" ? :P, po 2 pytranie, czy ma net nie pasi, bo wiem, że bo nie ma, bo nie może się ruszać, więc zlikwidował póki co, żeby nie bulić bo i tak ma mase dodatkowych wydatków na leki etc.

Gość alfabetkaa
No to nie rób nic, skoro miał wypadek to jest siła wyższa i jak dojdzie do siebie sam pozałatwia swoje sprawy.

lepiej mu powiedz, to nie jest sila wyzsza... jesli lezy w szpitalu powinien zatrudnic osobe ktora w imieniu jego firmy wykona zlecenie. inaczej do sadu... ;) powaga, lepiej powiedz...