Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grgreeg

czy jesli teraz jest zle to za jakis czas los sie odwroci?

Polecane posty

Gość grgreeg

:(

Gość wiewiórcze oczka
niekoniecznie.

Gość grgreeg
jest mi strasznie zle;( mam bardzo duze problemy zdrowotne prakycznie nie chodze i na jedno oko niedowidze, od kiedy zaczełam chorowac straciłam przyjacioł, znajomych maja mnie w sumie w dupie, moj jedyny facet okazał sie byc alkoholikiem,. psychopatą, toksycznym człowiekiem, nie wiem co bedzie;(

Gość grgreeg
no to teraz mam bardzo chude;( ech

Gość zostalam bez pracy
jak to w zyciu - raz pod gorke, raz z gorki :o

Gość grgreeg
no wląsnie!! ja z tego wyjde bede chodzic i widziec ale kurwa takich pseudoprzyjazni juz nigdy wecej!!

Gość grgreeg
ktos tam mowił ze z rodzina tylko dobrze na zdjeciach jakby nie rodzina nie wiem jak bym teraz funkcjonowala:(

Gość zostalam bez pracy
ja co do pseudoprzyjaciol dorzuce dwa slowa. W zasadzie na wszystkich sie przejechalam- gdy pracowalam, po pracy z kolezankami chodzilysmy do pubu (oczywiscie niecodziennie) bylam lubiana, poniewaz czesto stawialam pizze i drinki a do tego mam poczucie humoru, bawilam towarzystwo kawalami etc...gdy okazalo sie, ze trzeba zwolnic 6 osob z dzialu a wsrod nich mnie, okazalo sie, ze jak juz siedze w domu i szukam pracy, kolezanki nagle o mnie zapomnialy. Z poczatku telefony co slychac? a teraz zamilkly ....:o przykre to jest, bo ja chcialam nadal z nimi utrzymywac kontakt, jak widac, to co ja uwazalam za dobra znajomosc inni niekoniecznie .... Glowa do gory,ciesz sie drobnostkami - tylko nieliczni tak potrafia :) 🖐️ pozdrawiam

Wiesz, ile z tego dobrego wynika? Nauczyłaś się czegoś - ludziom nie można ufać:) też przez to przeszłam - w najtrudniejszej chwili swojego życia zostałam sama:) Teraz mam jedną przyjaciółkę, sprawdzoną latami doświadczeń.

Gość grgreeg
moja najlepsza przyjaciołka mimo ze wiedziala doskonale ze ide do szpitala to nie napisała głupiego sms-a z pytaniem jak po opreacji:o nastepnego dnia tez nie, w sumie do dzisiaj nie napisała a minął tydzien;/

Gość grgreeg

To ją olej - ja już bym nigdy w życiu nie odebrała telefonu od takiej osoby. Takim sposobem pozbyłam się wielu toksycznych osób ze swojego otoczenia:)

Gość grgreeg
razem studiujemy;/ niestety bede ja musiala widywac ale przykro mi jak cholera;(

Gość grgreeg
raczej bardziej zdrowotne

Gość grgreeg

Gość ryjek włoczykija
jestes chyba jeszcze mloda osoba, co nie? ;)

Gość grgreeg
prawie nie chodze i niedowidze jednym okiem w szczegóły nie bede sie zagłebiac

Gość ja tez w trudnym
dla siebie momencie stracilam przyjaciela,zostawil mnie.i choc trudny czas nie minal a mnie nadal boli czuje ulge.bo okazalo sie kim tak naprawde byl.

Gość grgreeg
wbrew pozorom tylko rodzina mi pomogła:/

Gość DrylkoMrylko
Ja też się zawiodłam na ludziach oj bardzo... 3 lata niedługo będzie jak płacze przez nich w poduszkę, dobrze że coraz rzadziej... Musisz teraz być silna. Wiem że łatwo tak pier**dolić ale innej rady naprawdę nie ma. Pomyśl o tym jaka jesteś wyjątkowa, o ile bogatsza w doświadczenia i mądrzejsza.

Gość grgreeg
sstarram sie byc silna;(

Gość DrylkoMrylko
Czasami będzie Ci naprawdę trudno, ale ponoć co nas nie zabije to nas wzmocni... Nie trać nadzieji, kiedyś MUSI być lepiej tylko się nie poddawaj. Każdy musi sobie jakoś radzić w tej całej małpiarni, znaleźć jakiś patent na przetrwanie. Ale... jak to życie... człowiek radzi sobie raz lepiej, raz gorzej. To normalne.