Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia55555

pomysł na...jak złapac faceta na ciaze:)

Polecane posty

Gość misia55555

Co myslicie o tym. Sposób na ,,złapanie faceta na ciaze'':D Madrzy wiedza o co mi chodzi:) wiec gra wstepna.. jemu wstaje fiutek zakładam mu prezerwatywe ktorej wczesniej zrobiłam kilka dziurek np szpilka w zbiorniczku.Facet podniecony nawet tego nie zauwazy i bedzie buuuum.Spusci sie itd da gumke w husteczke i nic z tego nie bd wiedział a za kilka tygodni pokazuje mu test ciazowy:D

Gość misia55555
Juz bym Ci dała,żebys zostawił;) Nudze sie i wymyslam:)

Ale sucz! nie potrafisz zatrzymac faceta normalnym sposobem przy sobie tylko uciekasz do takich niecnych zagrywek? a niech cie pieklo pochlonie kurwiszonie jeden!

Gość brutalnieszczery
pewnie misia55555 jest pryszczatym grubym kaszalotem z zębami spróćhniałymi od obżerania się słodyczami

ostry nie wkurzaj sie tak. w tych czasach nie istnieje nic takiego jak zlapanie faceta na dziecko - kiedys moze jak myslalo sie o wstydzie na wsi to tak. widzisisjeszych czasach facet moze (!) ojcem bedzie ale jak nie kocha to nie zostanie z dziewczyna. juz niejedna sie o tym przekonala.

Gość putusia5656
Oj wcale,że nie. Atrakcyjna jestem i bobaska juz mam i męza kochani:) Poprostu wymysliłam temat i ciekawia mnie opinie:)

Biologicznym ojcem zostanie. A jak jest odpowiedzialny to jeśli z nią nie będzie alimenty płacić będzie. I na zawsze ich to dziecko połączy. Najpiękniejsza nawet laska jest nic niewarta jak ma pusto w głowie

Gość SYLWKA
Putusiu czy misiu masz dwa nicki:D :D roztrzepana jestes:) Ale to nic;) pomysł zajebisty ale na faceta co tez powinien Cie kochac i wtedy moze byc to buum bo wiesz,że i tak i tak bedziecie razem ale jesli facet szuka przygod a ty go tak złapiesz to szkoda bobasa tylko a ty co najwyzej miałabys alimenty chyba,chyma że by był w krajowym rejestrze dłuznikow to tez spalona jstes:) pomysł smieszny ale wykonanie dla blądynek:)

Gość Zły białas
A może taką prezerwatywę naciągnij soboe na głowę poprzez otworki które zrobisz będziesz mogła oddychać a i wyglądać będziesz ładniej!!!

Ale pierdolisz! co to za pomysly zeby lapac na ciaze? jak chce bahora to niech sie uda do banku spermy albo od kolegi wezmie ale nie wrabiac w to faceta ktory moze nie chce potomka? pomyslalas o tym? popierdolony pomysl i tyle, gratuluje inteligencji autorce a raczej wielkiego chuja obijajacego sie o scianki mozgu.

Gość SYLWKA
Blondynek sory

Gość misia55555
Ostry.... burzysz sie bo doszlo do twej swiadomosci ,że bys mógł nalezec do grona tak wrobionych facetów?

misia, dokladnie tak. A ja sobie nie zycze potomkow bo po jakiego chuja kolejny taki junior gamon potrzebny? Co nie zmienia faktu ze masz nasrane pod kopułą.

Musi sie spieszyc wystarczy pare min i plemniki w nieodpowiednim srodowisku obumieraja a takim napewno jest prezerwatywa i dodatek srodka plemnikobojczego...

Najgorsze jest to, że laski naprawdę tak robią. Myślą, że jak będzie ciąża to je facet naprawdę pokocha i będą żyli długo i szczęśliwie a top gówno prawda. Dziecko się ma z miłości a nie dlatego żeby kogoś do siebie przywiązać

Boratka pieknie ujelas sedno sprawy. Ale niestety jak widac na zalaczonym obrazku wiekszosc bab to glupie cipy, ktorych myslenie obija sie o sciany absurdu i totalnej samodestrukcji.

I dlatego jest tyle nieszczęśliwych samotnych matek i dzieci, które czują się niechciane

Boratka -> zgadzam się. łapią sobie faceta na dziecko a potem okazuje się że nie potrafią ze sobą żyć

Gość hyyymmm
złapanie faceta na ciążę nie zagwarantuje ci szczęśliwego związku- facet równie dobrze może płacić alimenty i używać życia dalej, niekoniecznie z matką dziecka