Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szpetnaZupełnie?

każda laska..

Polecane posty

Gość szpetnaZupełnie?

piszę tutaj o tym że jest atrakcyjna, na powodzenie nie narzeka. Mnie faceci nie komplementują, nie czuje się tak jakbym była jakoś rozwaliście piękna. Jestem beznadziejna:(:( jak to robicie że macie facetów a inni się za wami oglądają.

Gość kozibonk
to jest forum ,tu mozesz sobie wszystko pisac.

Gość szpetnaZupełnie?
ale mam całkiem lipną figurę, mały cyc, duże uda

Zdesperowana Domowa Żona -> ee... nie widziałem zdjęcia więc nie mogę powiedzieć czy faktycznie by mi się spodobała ale taka figura na pewno by jej nie zaszkodziła "w moich oczach" :)

Gość szpetnaZupełnie?
Tak, bo kobieta mnie skomplementowała ale nie facet, więc nie moge opierać się na słowach kobiety mam fatalna figurę :( ale nie chce się stroić, chce wyglądać ładnie bez jakiś ekstremalnych szpilek, obcisłych ciuchów

to pokaż/podeślij mi na maila zdjęcia twojej figury (przodem, tyłem i bokiem do aparatu stojąc prosto) to ocenie ;] przy okazji mogą być też dane kontaktowe do ciebie, bo mogą się przydać ;)

Gość szpetnaZupełnie?
;) przemyślę Levi Nowosądeckie, hmm ;) nie daleko, nie daleko...

oczywiście nie gwarantuje że się rzucę ale być może się zainteresuję i po paru miesiącach kontaktu mailowego coś zdziałam aby się spotkać ;)

Pewnie - przejdziesz się po czipsy do kiosku osiedlowego:D I tym razem zaszalejesz - nie weźmiesz cebulowych, tylko o smaku pieczonych żeberek:D

czispów nie jadam wiec cho innego bym zdziałał jeśli bym chciał a konkretniej to bym się przejechał do niej ;p

Hej, a co to za romansik się szykuje...? ;) Żartuje :) Autorko nie martw się. Nie jest ładne to, co ładne tylko to, co się komu podoba...

Oblubienica -> nie umiem jeździć konno a tym bardziej na kocie ;D i zaręczam że jeśli będę miał pracę/staż i będę chciał się z kimś spotkać to pojadę ;)

Bardzo jest mi ciebie szkoda, nieszczęśniku:( Tylko skrajnie upośledzeni intelektualnie ludzie nie rozumieją aluzji, metafor, ironii. To boli w codziennym życiu:(

Wiesz co? Czy ty nie masz za grosz godności czy rozumu chociażby, by doprowadziły cię one do autorefleksji - sztuki dość trudnej, ale jakże przydatnej:)