Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Swanson

Moda na Kurestwo w śród małolat?

Polecane posty

Gość Swanson

Tak od kilku lat mi się zdaje że gdzie się nie obrócę to wszędzie widzę 14-16 i 17 letnie małe dziweczki w leginsach i z browarem w reku jak w tym filmie Galerianki... mnie to osobiście irytuje i strasznie denerwuje. One są wszedzie! na każdej imprezie, dyskotece,kocercie rockowym czy galerii. Lasnsują się solary, tipsiary, zalożą szpile, chleją wóde i puszcaja się z byle kim i za byle co...Powiedzcie macie jakąś teorie dlaczego nasza młodzież ulega takiej degradacji właśnie w tym wielku( koniec gimnazjum początek liceum?) I mówię to dlatego ze rocznik mój i mojej dziewczyny (1991) i starsze roczniki jeszcze jakos w miare umie się zachować, dobrze pobawic na poziomie, czasem tez ostrzej ale nie do przesady.. zauważylem to bo większość moich przyajciół to własnie moi rownolatkowie bądź starsi ale mamy kilku mlodszych znojomych i widać jak oni odbiegaja od nas moralnie i kulturalnie. Naprawdę syf, kiła i mogiła.Oczywiście istnieją też dziewczyny na poziomie z młodszych roczników ja tego nie neguje. Ale macie jakąś teorie dlaczego tych młodych kurewek jest tak dużo?Skąd u nich to puszczalstwo? I gdzie tu wychowanie? Jestem ciekawe waszych opinii pozdrawiam ;)

Niech się puszczają ile wlezie. Jest tylu starszych samotnych panów z kasą. Jak w domu nie widzą, że ich córka to początkująca dziwka to nikt z zewnątrz nic nie poradzi

"ale mamy kilku mlodszych znojomych i widać jak oni odbiegaja od nas moralnie i kulturalnie" hahaha:classic_cool: uwielbiam takie teksty. woim zdaniem to zapewne 99% społeczeństwa odbiega od ciebie moralnie i kulturalnie:O

Gość afrodyzjakk0000
Mnie też to razi:O a w pracy sie tego naoglądam ze hej... 14-15 latki za moich czasów były takie http://100percentofnothing.com/wp-content/uploads/2010/09/RomeoJuliet.jpg Teraz jest to: http://kulturaonline.pl/resources/pictures/2009/09/24/19951/large/galerianki.jpg Nie wiem co stało się z ta "niewinnoscią", ogladam teraz Romeo i Julia i też kiedyś taka byłam..niewinna,nieśmiała. Myślę ze miało to swój urok... teraz wszędzie moda na "im szybciej tym lepiej"

Gość powinna nastać moda na słownik
u ciebie