Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odnosnie gotowania

do znajacych sie na zupach

Polecane posty

Gość odnosnie gotowania

maz pracuje na dworze, chcialam ugotowac mu pozywna zupe. Wstawilam pol gesi, i planuje dolozyc wszystkie warzywa jakie mam, maz nie chce rosolu. I mam w zwiazku z tym pytanie, czy moge taka rosolowa zupe zabielic smietana? Czy moze zrobic zasmazke? Kurcze nie wiem

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość rosól jest bazą KAŻDEJ
zupy tzn moze być więc mozesz wszystko. Kup barszcz bialy, żurek, czerwony, dolej i będzie. Mozesz dodać warzywa w paseczki i pogotowac chwilę, dodać makaron i śmietankę bedzie jarzynowa koncentrat, pomidory w puszce, ryż i pomidorowa Masz wielkie pole do popisu. Jesli z gęsi wyjdzie za tlusty wywar odlej polowe i zamroż w plastikowym naczyniu a do reszty dodaj wodę i zagotuj. Tluste zupy są nie smaczne i nie zdrowe.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość a ja teraz na takiej
zrób krupnik warzywa na tarce zetrzyj, dożuc miesko takie podrobione tej gaski do tego ziemniaczki w kostke pokruj i dodaj i kaszę jaglana drobna perłowa wszystkopodbij smietana nie dużo pyyyychcha i jest bardzo pożywna :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość do odnosnie gotowania
smietana do rosolu nie pasuje, zob zasmazke na cwebuli

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość przeczytałam te przepisy
i współczuję twojemu mężowi... Pewnie pawia rzuci jak to zje, bleeeeeeeeeeeee Trzeba było mu grochówki nagotować albo kapusniaku, to by go rozgrzało. A zupa na gęsi??? To juz lepiej było tę gęś upiec w piekarniku

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×