Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamankaaaaaaaa123

ON MNIE ZWYCZAJNIE OLEWA...

Polecane posty

Gość załamankaaaaaaaa123

Pokłóciliśmy się ostro w niedzielę, potem był jako taki kontakt, on o niego zabiegał.. dziś musiałam odespac.. wstałam dopiero teraz. . . widziałam, ze dzwonił kilka razy.. oddzwoniłam na jego koszt.. zero czułości, nawet nie pytał co robi ę, czemu nie odbierałam! jak nigdy! nie widzielisśmy sie wczoraj, pytam czy ma zamiar, a on ze późno skonczy, bo jest sezon na opony i nie wyrwie sie wczesniej niz 19,20..a tak mi mówił, ze ma zamiar codziennie ze mna czas spędzac, stał sie obojętny, w ogóle o mnie od ndz nie zabiega.. ja jestem taka sama.. myslicie, ze jak urwę kontakt, to cos sie zmieni???:O

Gość załamankaaaaaaaa123
up up

Gość Eleeene
a czemu masz urwac ? Przeciez zalezy Ci na nim. Poczekaj jak zadzwoni nastepny raz, spokojnie bez pretensji wytlumacz czemu nie odbieralas, ze nie chcesz sie klocic, ze klotnie niczemu nie sluza i szkoda czasu na niesnaski i obrazanie. Jesli chcecie byc razem, razem musicie ustalic wszystko miedzy soba bez nerw i zalow.

mam zupełnie to samo:( i wiesz co..nie lubie stosowac gierek typu olewanie, nie odzywanie sie, pokazywanie swojego ja itp. ale na takich typów tak trzeba:( ja tez zaczynam olewac a dzisiaj mu wykrzyczałam wszystko co myśle.

Gość załamankaaaaaaaa123
Ale podczas kłótni w ndz to ja widze większą winę po jego stronie, zresztą po co mam mu się tłumaczyc czemu nie odbnierałam skoro on nawet o to nie spytał! zawsze tak chciał się spotykac, nawet jak miał dużo pracy to wczesniej wychodził a dziś co?!

Gość gwiazdrokkkka
hej kochana matko jetsem w identycznej sytuacji tyle że ja mam małe dziecko on mnie olewa strasznie mam to samo!! uwierz nie wierz jak mi źle nie mogę znaleźć miejsca bo ciągle patrzę czy zadzwoni czy nie a jak zadzwoni to jest taki oschły płakać mi się chce.....

Gość Eleeene
posluchaj - w zwiazku nie chodzi , by komus przypisac wieksza wine czy mniejsza. Najwazniejsze , by wypracowac taki model, by dwom stronom odpowiadalo. Nie zachowuj sie jak udzielna ksiezniczka , bo ksiezniczek jest na kopy. Jesli nie masz wiekszych zarzutow, to usiadz z nim i porozmawiaj , jak widzisz zwiazek z nim, czego czekujesz i co sama jestes w stanie zaoferowac. Gniewy, olewania, dasanie , gierki sa dobre moze w przedszkolu a i to watpie.

Gość gwoli wyjasnienia...
"myslicie, ze jak urwę kontakt, to cos sie zmieni" na pewno!

Gość więc to temat dla ciebie
wg mnie musicie poważnie porozmawiać ze swoimi facetami, wyłożyć jasno kawę na lawę i żądać odpowiedzi, jak oni widzą wasz związek, jak widzą to co jest między wami, co do was czują, jaką widzą z wami przyszłość i czy w ogóle ją widzą. najgorsze co może być dla kobiety to taka niewiedza i niepewność, nie można nie wiedzieć na czym się stoi, bawić się w gierki facetów i liczyć na to, że się samo wyjaśni. trzeba zorganizować szczerą rozmowę w 4 oczy pełną konkretów i nie można pozwolić facetowi na wymigiwanie się od odpowiedzi. odpowiedzi muszą być pełne, treściwe i sensowne.