Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wesele 2011

Suknia

Polecane posty

Gość szczerze?
niestety nie podoba :o

Gość Inna PM
Całkiem ładna:-) ładnie będzie podkreślać zgrabną sylwetkę. Usunęłabym tego kwiatka bo trochę efekt psuje. A co do fryzury to włoski pokręcone i lekko upięte.

Dzienki Inna Pm:-)))Duzo Sukni w Salonie lepej wyglada nisz natych bardzo chudych Modelkach. I jeszcze raz az my ktos znowu linka na Lexikon wyszle. Ja mieszkam w Niemszech od 20 lat i mam 23 lat nie bylam nigdy w polskiej szkoly. Przepraszam

Gość mnie się bardzo
nie podoba :( Ta pierwsza jest sliczna

Gość kinio
Jest przepiekna.Sama idę w niej do ślubu i wiem,że w rzeczywistości prezentuje sie oszałamiająco !!! Trzeba mierzyc!!!

Gość kinio
Ma piekny krój a TYŁ sukni !!! Spójrzcie na inny link gdzie umieszczony jest tył sukienki...klasa i poczucie dorego stylu. Suknia nie ma zbednych koronk i dodatków , pięknie leży i jest krzykiem mody na ten sezon i do tego lekka.po prostu cudeńlko:)))

hej kinio:-) nareszczie ktos to tez ma ta suknie:-) pieknie wyglada naprawade. Masz zdjencie w tej sukni?ji jaki masz welon i jaka frizure?

ładna, ale jak już ktoś wspomniał nieciekawie jak dla mnie wygląda ten kwiatek, ale może na żywo wygląda to lepiej :)

Gość Kinio
Ta suknia w kroju rybka albo jak kto woli syrena w rzeczywistości prezentuje się pięknie. Przepięknie uszyta,bardzo wygodna i piękny detal- w odróżnieniu od innych sukni bogato zdobionych,posiada niewielką ilość przezroczystych kamieni,w bardzo gustowny sposób przyszytych.Jednym słowem piękny detal. A jest bardzo modna w tym sezonie dlatego,że jak juz wczesniej wspomniałam właśnie te kroje typu rybka,syrenka wpisują się w katalog najmodniejszych sukienek tego sezonu. Pięknie kształtuje sylwetkę opinając ją i podkreślając atuty sylwetki bez przesadnego ich eksponowania, tak jak można to zauważyc w niektórych zbyt roznegliżowanych krojach.Chodzi mi w szcze gólności o dekolt,który w tym wypadku jest pięknie skrojony w tzw.serduszko. Po przymierzeniu tej sukni, nie miałam juz potrzeby aby mierzyćinne...po prostu rewelacja tego kroju...inne chociaz pięknie prezentowały się na zdjęciach- niestety w rzeczywistości baaaardzo odbiegały od oryginału... Tak więc trzeba mierzyc i jeszcze raz mierzyć. Polecam ta sukienkę! Kobiecośc i elegancja plus seaksapill pozdrawiam No i tak to jest