Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Błyskotka91

Gmail

Polecane posty

Załozylam sobie wczoraj gmaila, bo postanowilam zmienic poczte. Wyskoczyla mi mozliwosc, ze moge przeniesc e-maile z konta na wp.pl na tegoż nowego mojego Gmaila. No i tak tez zrobilam. Ale myslalam ze na tym starym koncie zostana mi wiadomosci a tu ZONK! Wyczyscilo mi cale tamto konto. Czy jest mozliwosc ponownego wrzucenia maili na konto na wp.pl? Czy to dziala tylko w jedna strone? HELP!

przekazywanie działa tak że pobiera i usuwa stare wiadomości na poprzedniej skrzynce ;) ale jak chcesz możesz ustawić g-mail tak aby cały czas ci pobierał nowe wiadomości ze skrzynki wp

No wlasnie nie chce zeby mi sie pobieraly te wiadomosci. Chce, zeby te wiadomosci ktre mi przerzucily sie na gmaila, wrocily spowrotem na wp. Jest to mozliwe?

musisz ustawić sobie "pozostaw kopię wiadomości na serwerze". Wtedy wiadomość wyświetli ci się na gmailu, a na wp nie będzie skasowana. A poprzednie wiadomości po prostu przeslij sobi sama z wp na gmaila.

gmail z tą funkcją jest megawygodny. Można mieć wiele adresów mailowych i nie trzeba za każdym razem ich sprawdzać, bo wszystko się na gmailu wyświetla:-)

Gość @Gmail.com
można też wysyłać z konta w gmail jako costam@inne.konto

Gość normalnie!
klikasz wiadomość i masz na dole -> przekaż dalej -> adres@wp.pl

No nie wiem czy to jest tak normalnie, skoro pzrenioslo mi ponad 500 wiadomosci :P I wez teraz tak kazda przekazuj dalej. Toz to mi caly rok nad tym by zeszlo. Poza ty, chcialabym, zeby nadawca byl taki, od ktorego dostalam meila, a nie z mojego konta gmaila. Tak samo jak z wp.pl przekopiowalam na Gmaila, tak samo teraz z Gmaila chce przekopiowac spowrotem na wp.pl

Gość no to musisz sprawdzić
czy na wp.pl jest pobieranie wiadomości z innego konta

ych...no to super ;/ wiec stracilam wszytsko, razem z datami kiedy tamte meile do mnie przychodzily, bo na gmailu teraz mam tylko date, kiedy te meile sie przekopiowaly, a raczej przemiescily, bo na poczcie na wp pustki. Gienialnie. Odwaliłam ;/

Gość w nagłowkach wiadomości
masz wszystkie dane

rzeczywiscie :) wielkie dzieki :) aczkolwiek i tak nie moge przebolec tego z enie zaznaczylam opcji zachowania kopii na tamtym mailu. Ale tak to juz jest jak sie jest blondynka i do tego ciemna :)

Gość zjedłem za słodkie ciasto
po co pakujesz sie w GOOGLE naiwna dziewczyno

Gość GOOGLE wymiata!
­