Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cierpiaca...

POMOZCIEEEEEEEE !!!!!!!!!!!!!:'(((((((

Polecane posty

Gość cierpiaca...

czesc.. mógł by mi ktos pomoc..? albo chociasz podpowiedzieć...??? muszę napisac rozprawkę na prace semestralna a ja nawet nie wiem jak mam zaczac.. mam 3 tematy ale w sumie chyba takim najprostszym to jest temat Omów sposoby ukazania milosci tragicznej w literaturze roznych epok,odwolujac sie do wybranych przykładów. POmozcie bo ja nie dam rady :(:(:(

Gość cierpiaca....
kurde no jak by nie patrzec jestem w 1 liceum a oni nam zadaja tematy maturalne ;/;/;/ kompletnie nie wiem jak to napisac a tym bardziej zaczac..;/

Gość nikoIaikinia
14:47niechsekazdyrobicosechce mialam taki temat, ale bardzo dawno temu i juz nie mam nawet tego zeszytu. odwolaj sie do Wertera, Balladyny, Antygony,Romea i Julii 1. Werter - problemy młodocianego człowieka ujaranego zielskiem, mającego problemy natury moralnej czy skoczyć z mostu albo rzucić się pod pędzący dyliżans 2. Balladyna - problem wyżywienia rodziny oraz przeżycia w ciężkich czasach bez pracy w kontekście utrzymania ww ze zbieractwa runa leśnego. Tudzież skrytobójcze walki rodzinne, celem zakoszenia dzbanka jagód i wyrwania ze skupu te 3 zł/dzbanek więcej. 3.Antygona - rozterki sercowe młodej damy czy zakosić zasiłek pogrzebowy z ichniego ZUS'u i pochować brata na "lewo" gdzieś pod krzakiem czy zaangażować do tego legalną firmę i podzielić się z nią kasą. 4. Romeo i Julia - problemy młodocianych niedoszłych małżonków w zakresie budownictwa mieszkaniowego gdy oboje teściowie nie chcą ich pod własnym dachem rozwiązywane za pomocą substancji ogólnie uważanych za toksyczne i śmiertelne. Nie ma za co 🖐️

Gość cierpiaca....
naprawde mi to jest potrzebne...;/

Gość Świnie
A ty tak nagle i rozprawkę i jakieś tłumaczenia chcesz ? A może łaskawie jakiś język, na który to trza przetłumaczyć ?

Gość cierpiaca....
przepraszam nie podalam .. na jezyk angielski.. :( i nie rposze o napisanie rozprawki tylko prosze o to czy by mogl mi ktos pomoc to rozwinac i jak moge to zakaczyc.... bo nie mam pojecia poza tym to rozprawka ma byc dosc dluga 4 strony A4 lub wiecej wiec... dlatego prosze o pomoc

Gość tralalabut mi sie ro*pierd*la
az nasuwa sie Romeo i Julia!!! pisz o tym!