ewelinka86_22 0 Napisano Listopad 30, 2010 od prawie roku regularnie używam krążka nuvaring,w piątek rano jak co miesiąc włożylam go a wieczorem kochałam się z chłopakiem,w niedziele nad ranem mi wypadł ale włożyłam go po około 6 godzinach,na ulotce pisze ze po wypadnięciu jestem jeszcze zabezpieczona przez 3 godziny ale ja go włożylam po 6,czy istnieje możliwość bym była w ciąży??:( prosze o odpowiedz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia2010 0 Napisano Listopad 30, 2010 zadowolona jestes z nuvaring? ile to kosztuje? ja ma wkładkę ale jak ja wyjme to może zastosuje nuvaring. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinka86_22 0 Napisano Listopad 30, 2010 jestem zadowolona,używam prawie dwa lata i nic "niespodziewanego"sie nie wydarzyło:)nie musisz sie martwic tak jak przy tabletkach by codziennie łykac tylko wkładasz raz w miesiacu i masz spokój wiec polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wisnia2010 0 Napisano Listopad 30, 2010 a ile kosztuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ewelinka86_22 0 Napisano Listopad 30, 2010 50zł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jajojoja Napisano Grudzień 15, 2010 To dlaczego wlozylas go dopiero po 6 godzinach a nie natychmiast idiotko? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach