Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malinka111111

koniec związku i dylematy...

Polecane posty

wczoraj zerwałam z chłopakiem z którym mieszkałam przez pół roku...przez to że on nie pracuje a mnie nie stać na zapłacenie mieszkania ja wyprowadzam się do siostry, a on...chyba na ulice.U rodziny nie ma opcji zamieszkać, znajomi go nie przyjmą..mimo ze to koniec miedzy nami..czuje winę bo wczoraj powiedziałam mu ze już mu w niczym nie pomogę...ale teraz..on nie ma gdzie się podziać a ja będę siedziała w ciepłym mieszkaniu..mimo rozstania....i tego ze sobie zasłużył nie potrafię o tym nie myśleć....to wszystko to błędne kolo...

Gość baska bas
a coz takiego kolega zrobil, ze zasluzl sobie na chlodne 'do widzenia"?

Gość baska bas
zakladam, ze musisz go utrzymywac od dluzszego czasu, a nie przy okazji 1-miesiecznych problemow z kasa. jesli tak, to po co wyrzuty sumienia? kazdy by chcial miec tzw "wikt i opierunek" za calkowita darmoche, zamiast zapierdzielac na wlasne utrzymanie. teraz przynajmniej dostal kopa na rozped, COS bedzie musial zrobic, zeby miec na zycie. a CO, to juz nie twoj problem.

Gość Barania łaka
na bruk nieroba! niech zdycha! (fajnie jest kogoś się z życia pozbyć jak się go nie kochało... moja zona tak zrobiła ze mną... bardzo miło jest być tym wyjebanym i ja nie byłem nierobem...poprostu się znudziłem jej i znalazła prawdziwą miłość bo ja tylko byłem kaprysem w celu ślubu...)

Gość 6404548903489040-54-054
a widzisz masz wyzuty sumienia a ja pod nosem przyklad mojej przyjaciolki identyczny tylko z eona nie ma odwagi placi za całe mieskznaie aksiaze narzeka ze kawalerka mała;Pwyzywa ja nic nie robi nie pracuje raz prawie przy mnie ja uderzył. a ma gdzie pojsc tlkyo niechce uczpeil sie jej i ja szantazuje emocjonalnie:/ pijawk. okropnosc czasami mysle ze ja nie kocham mojego faceta tak bardzo jak inne laksi bo ja bym tak sobie nie dałą robic