Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Florka27

Mam problem z chłopakami.

Polecane posty

Gość Florka27

Cześć mam mały problem i jestem ciekawa czy jesteście w stanie mi pomóc.Zatem : Mam chłopaka jesteśmy ze sobą od roku ale od ostatniego czasu bardzo się kłócimy, poza tym jego zachowanie bardzo się zmieniło od czasu gdy zaczynaliśmy.Mianowicie, zaniedbuje studia, imprezuje z kolegami często pod wpływem środków, ja jestem na końcu tego badziewia ... potem mamy kłótnie on przynosi mi jakieś kwiatki, pierdołki i przeprasza... to robi się męczące. Ostatnio spotkałam mojego byłego po 4 latach ... często rozmawiamy przez internet , spotykamy się jak znajomi .Ostatnio mi powiedział, ze nie może przestać o mnie myśleć, ma do mnie ogromny sentyment.Ja też nie kryje sympatii do niego ale przecież mam chłopaka chociaż czuje ze to wszystko już się zniszczyło... Nie wiem co mam zrobić...

były dlaczegoś jest byłam, nie wracaj. obecny sie przyzwyczaił już pewno, że jak pzryniesie jakiegoś chwasta to wybaczysz. Zatracenie się w imprezowaniu może znaczyć, że coś go przerasta, chodz moze być i tak, że po prostu to lubi, moze musi sie wyszaleć. przedewszystkim rozmowa. zresztą i tak zrobisz z tym co zechcesz.