Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katerinnnna87

DZIEWCZYNY UŻYWAŁYSCIE KREMU VICHY NORMADERM TRI ACTIV? OPINIE

Polecane posty

Gość katerinnnna87

Kupilam go dzisiaj jak dla mnie jest drogi-zapłaciłam 58zł ale ostatnimi czasy męcze sie z czerwonymi bolącymi wypryskami (w wieku 23lat!). a teraz patrze ze ma raczej nie pochlebne opinie..:(

Gość katerinnnna87
up up up

Gość taaaasooobieeejaaa
z moją dermatolog o nim rozmawiałam i mówiłam jej że miałam próbkę ona ze nie poleca bo uczula. polecam Ci IWOSTIN PURRITIN

Ja kupiłabym na allegro, nie w aptece. Po prostu żal by mi było pieniędzy. Stosowałam kiedys z próbki więc było to zaledwie pare dni i moja skóra zrobiła się mniej zaczerwieniona i o wiele bardziej nawilżona. Akurat szykuje się na zakup 50 ml. Z chęcią poczekam na opinie innych dziewczyn :)

Gość Meleńka 88
Hej Dziewczynki:) Ja też jestem ciekawa jak ten krem wpływa na skóre i czy warto go kupić?:) czekam na opinie:) Pozdrawiam serdecznie:)

polecam!!! super nawilża mieszana skóę, nie powoduje podrażnień, a skóra staje się miekka i jednolita. Mialam ciagle problemy z tradzikiem glownie w strfach T (nos, broda, czoło). Po zaledwie tygodniu moja cera zaczęłą zdrowieć. Lekkie blizny , zaskorniki i krostki zaczely znikac. Wydalam setki na rozne kremy i maści w ciagu dwoch lat, lecz dopiero teraz trafilam na odpowiedni kosmetyk. Naprawde warto!!

polecam!!! super nawilża mieszana skóę, nie powoduje podrażnień, a skóra staje się miekka i jednolita. Mialam ciagle problemy z tradzikiem glownie w strfach T (nos, broda, czoło). Po zaledwie tygodniu moja cera zaczęłą zdrowieć. Lekkie blizny , zaskorniki i krostki zaczely znikac. Wydalam setki na rozne kremy i maści w ciagu dwoch lat, lecz dopiero teraz trafilam na odpowiedni kosmetyk. Naprawde warto!!

Gość 7798
Jest okropny!!! Strasznie wysusza, nie lubię Vichy, zdecydowanie lepsza i skuteczniejsza jest seria iwostin purritin.

Gość a ja gorąco polecam
Miałam problem z zapychaniem. Każdy krem jaki używałam lądował w koszu bo wywoływał u mnie wypryski. Koleżanka, farmaceutka poleciła mi ten krem i dała próbki. Jestem nim zachwycona, ale uzywam tylko na dzień. Mógłby nieco lepiej nawilżać, bo przy dłuższym stosowaniu nieco wysusza. Ja używam kilka dni, robię przerwę i tak w kółko. Kończę pierwsze opakowanie 30 ml. Warto szukac promocji na ten krem, albo kupować na allegro. Ja ostatnio za 30 ml zapłaciłam 30 zł w super pharm. Odradzam krem jeśli ktoś ma partiami bardzo przesuszoną skórę - na te partie lepiej nie nakładać. Uczulac może i podrażniać bo ma alkohol w składzie. Ale ja lepszego nie znalazłam a mialam i LRP i avene i iwostin i sklepowcyh sporo

witam.JA jestem przykładem na to że po wielu LATACH poszukiwań można pozbyć sie kompleksów typu:błyszcząca cera,świecenie się,blizny potrądzikowe.Uwierzcie ze wydałam mnóstwo kasy zanim znalazłam produkt VICHY TRI ACTIV ,nawet zabiegi w gabinetach pomagały ale tylko na trochę.stosuję go razem z żelem VICHY normaderm i efekt-widoczny po paru dniach -zero łoju na twarzy zero swiecenia blizny płytsze-chociaz u mnie to raczej laser mógłby pomóc niesety tylko.Polecam -ale raczej do cery tłustej i mieszanej,bo suchą moze jeszcze bardziej wysuszyć.

Gość gość
Do skory z naczynkami i z tendencją do trądzika rózowatego idealny jest krem firmy arkana terapeutyczny z sakurrą.

Gość gość
No, z tym Iwostin Purritin to może przesada, ale osobiście od Vichy wolę Avene Triacneal https://lekosfera.pl/exp/kosmetyki-vi.htm . Tylko trzeba sobie zdawać sprawę z tego, że to kwasy i latem raczej się nie powinno. Ale jesień/zima/wiosna jak najbardziej. Zresztą, jednej pasuje Vichy, innej Ziaja i tyle.